ΑρχικήGamingΤο Overwatch 2 Beta ξεκινά: Πώς να το κατεβάσετε;

Το Overwatch 2 Beta ξεκινά: Πώς να το κατεβάσετε;

Το Overwatch 2 κάνει διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του σήμερα για PC και παίκτες κονσολών στις 11 π.μ. PT. Η beta διαρκεί έως τις 18 Ιουλίου, δίνοντας στους παίκτες τρεις εβδομάδες για να δοκιμάσουν την Junker Queen και τον νέο χάρτη. Οι προγραμματιστές έχουν θέσει τους στόχους τους για την έκδοση beta, οι οποίοι περιλαμβάνουν τη δοκιμή χωρητικότητας server και την ισορροπία των ηρώων.

Αυτή η beta προσθέτει την Junker Queen, έναν νέο ήρωα τανκ που πρωτοακούστηκε στο παιχνίδι το 2017. Οι θαυμαστές ήλπιζαν να την παίξουν από τότε και πέντε χρόνια αργότερα, επιτέλους έχουμε την ευκαιρία. Η νέα beta προσθέτει επίσης έναν νέο υβριδικό χάρτη, το Paraiso. Αυτή τη φορά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μια λειτουργία παιχνιδιού που αντικατοπτρίζει τα παραδοσιακά ανταγωνιστικά παιχνίδια — που σημαίνει ότι οι ομάδες θα επιτίθενται και θα αμύνονται στους χάρτες — ενώ θα επιτρέπονται τα backfill για τους παίκτες που εγκαταλείπουν τους αγώνες.

Το Overwatch 2 Beta ξεκινά σήμερα: Πώς να το κατεβάσετε;
Το Overwatch 2 Beta ξεκινά σήμερα: Πώς να το κατεβάσετε;

Δείτε επίσης: Blizzard: Το Warcraft θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές το 2022

Το Overwatch 2 είναι η συνέχεια του shooter παιχνιδιού της Blizzard, με δύο ομάδες των πέντε παικτών να παλεύουν για στόχους. Οι προγραμματιστές του Overwatch ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για αναπαραγωγή και θα κυκλοφορήσει στο early access στις 4 Οκτωβρίου. Η πρώτη beta έκδοση έδωσε έναν ξέφρενο ρυθμό στο παιχνίδι, ο οποίος ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από τον πιο αργό, πιο σκληρό ρυθμό που μαστίζει το Overwatch τα τελευταία χρόνια. Το free-to-play στοιχείο PvP θα φέρει το παιχνίδι στην ίδια γραμμή με άλλα ανταγωνιστικά shooters, όπως το Valorant και το Apex Legends.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το Overwatch 2 beta;

Οι παίκτες κονσόλας θα πρέπει να λάβουν έναν κωδικό για τη λήψη της beta. Οι παίκτες υπολογιστών θα μπορούν να κάνουν λήψη της beta απευθείας από το launcher Battle.net. Δείτε πώς λειτούργησε αυτό στην πρώτη beta:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Battle.net και μεταβείτε στο Overwatch στο launcher.
  2. Κάτω αριστερά, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Game version.
  3. Επιλέξτε Overwatch 2 Tech Beta για εγκατάσταση.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, πατήστε το μπλε κουμπί Play για να ξεκινήσει.

Η νέα beta δίνει τελικά στους θαυμαστές την ευκαιρία να παίξουν ως Junker Queen, έναν ήρωα για τον οποίο όλοι ενθουσιαστήκαμε ή/και διψούσαμε από τότε που την έδειξαν για πρώτη φορά στον χάρτη του Junkertown. Δείτε τι γνωρίζουμε για τις ικανότητες της Junker Queen, από τον λογαριασμό του Overwatch στο Twitter:

Δείτε επίσης: Η FTC διερευνά τη συμφωνία μεταξύ Microsoft και Activision Blizzard

Η beta προσθέτει επίσης το Paraiso, έναν νέο υβριδικό χάρτη που εξερευνά το σπίτι του Dj Lucio, συμπεριλαμβανομένου του Clube Sinestesia. Όπως συμβαίνει με όλους τους υβριδικούς χάρτες, οι παίκτες θα ξεκινήσουν επιτιθέμενοι ή υπερασπιζόμενοι ένα σημείο ελέγχου, και εάν οι επιτιθέμενοι τα καταφέρουν, οι παίκτες θα περάσουν τον υπόλοιπο χάρτη επιτιθέμενοι ή υπερασπιζόμενοι ένα payload.

Πώς να εγγραφείτε στο παιχνίδι;

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στη δεύτερη beta του Overwatch 2, αλλά τεχνικά δεν είναι ανοιχτή beta. Οι προγραμματιστές του Overwatch είπαν ότι θα προσθέσουν άτομα σταδιακά καθώς αυξάνουν τη χωρητικότητα του server και το πρώτο μεγάλο κύμα πρόσβασης beta θα συμβεί στις 5 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σελίδα beta FAQ. Ακόμα κι αν ήσασταν στην προηγούμενη beta, θα πρέπει να εγγραφείτε ξανά.

Το Overwatch 2 Beta ξεκινά σήμερα: Πώς να το κατεβάσετε;
Το Overwatch 2 Beta ξεκινά σήμερα: Πώς να το κατεβάσετε;

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε:

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Overwatch 2 beta.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία, συνδεθείτε στον Blizzard λογαριασμό σας.
  3. Στο κάτω μέρος της σελίδας beta του Overwatch 2, επιλέξτε την πλατφόρμα σας (και την περιοχή για παίκτες PlayStation).
  4. Στη συνέχεια, πατήστε Request Beta Access.

Οι παίκτες έχουν επίσης την επιλογή να αγοράσουν το πακέτο Watchpoint (40$) για εγγυημένη πρόσβαση. Εκτός από την πρόσβαση beta την πρώτη μέρα, θα λάβετε επίσης δύο θρυλικά skins χαρακτήρων, ένα μοναδικό εικονίδιο παίκτη και αρκετά ψηφιακά νομίσματα για να αγοράσετε τα δύο πρώτα battle passes.

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS