ΑρχικήgamingAsus: Λανσάρει τα νέα gaming smartphones ROG Phone 6 και 6 Pro

Asus: Λανσάρει τα νέα gaming smartphones ROG Phone 6 και 6 Pro

Η Asus ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές στη σειρά τηλεφώνων Republic of Gamers, μια σειρά που εστιάζει στο gaming: ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro. Είναι τηλέφωνα που έχουν σχεδιαστεί για gamers και οι αναβαθμισμένες οθόνες φαίνονται αρκετά εντυπωσιακές.

Asus ROG Phone 6 Pro

Η σειρά ROG Phone της Asus κυριαρχεί στην κατηγορία των gaming smartphone το τελευταίο διάστημα. Οι συσκευές είναι γνωστές για την κορυφαία απόδοσή τους, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα ηχεία και πολλές άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού των χρηστών. Το περσινό ROG Phone 5 θεωρήθηκε από πολλούς ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα Android και η νέα σειρά ROG Phone 6 πιθανότατα θα εντυπωσιάσει εξίσου.

Δείτε επίσης: Το νέο Xiaomi 12S Ultra θα πάει τη φωτογραφία με smartphone σε άλλο επίπεδο

Τα δύο μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 και έρχονται με έως και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, διαθέτουν οθόνες OLED 6,78 ιντσών (το ίδιο μέγεθος με το προηγούμενο ROG Phone 5S), με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και touch-sampling rates 720 Hz που αποτελούν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το τελευταίο μοντέλο. Οι μπαταρίες 6.000 mAh κάνουν αρκετά καλή δουλειά, ενώ και το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Το Asus ROG Phone 6 έρχεται σε μαύρο και άσπρο χρώμα και το 6 Pro μόνο σε λευκό. Όπως φάνηκε και από την περιγραφή των χαρακτηριστικών παραπάνω, τα δύο νέα τηλέφωνα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι η δεύτερη οθόνη OLED στο πίσω μέρος του 6 Pro, η οποία είναι όμορφη αισθητικά, αλλά γενικά δεν είναι πολύ πρακτική. Επίσης, οι χρήστες που θα επιλέξουν το ROG Phone 6 Pro θα μπορούν να αποκτήσουν λίγο περισσότερη μνήμη RAM (το Phone 6 έχει 16 GB μνήμης, αλλά το Pro θα φτάσει τα 18 GB). Ωστόσο, το βασικό μοντέλο Phone 6 θα είναι πιθανότατα αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Δείτε επίσης: iPhone: Θα έχει τεχνολογία που θα διευκολύνει τη χρήση του στη βροχή;

Παρά το γεγονός ότι τα τηλέφωνα είναι ιδανικά για gamers, είναι φανερό ότι η Asus προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τηλέφωνο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και ως καθημερινή σας συσκευή. Η εταιρεία βελτιώνει το σχεδιασμό των ROG Phone της, ώστε να μην φωνάζουν “τηλέφωνο για gamer!”. Ωστόσο, είναι τηλέφωνα για gamers. Μεγάλο μέρος του σχεδιασμού τους σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση των συστημάτων ψύξης. Η Asus ενημέρωσε ακόμη και το Aeroactive Cooler accessory.

Δείτε επίσης: Μήνυση στο TikTok για το θάνατο δύο κοριτσιών λόγω επικίνδυνου challenge

Σίγουρα, οι προδιαγραφές των Asus ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro είναι πολύ εντυπωσιακές, ειδικά τα refresh και response rates της οθόνης. Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται για κάποιες επιλογές της Asus. Για παράδειγμα, τα 18 GB μνήμης RAM δεν χρειάζονται απαραίτητα, ακόμα και αν κάποιος παίζει περίπλοκα παιχνίδια Android. Η Asus έχει επίσης ένα κάπως ανεπαρκές ιστορικό έγκαιρων ενημερώσεων λογισμικού, και υπόσχεται μόνο δύο χρόνια ενημερώσεων Android και ασφάλειας για αυτές τις συσκευές.

Το Asus ROG Phone 6 θα ξεκινά από 999 € και το 6 Pro από 1.299 €. Τα δύο τηλέφωνα για gamers θα κυκλοφορήσουν πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Αργότερα, θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ, την Ινδία και αλλού.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS