ΑρχικήHow ToΠώς θα φορτίσετε ένα MacBook χρησιμοποιώντας ένα άλλο MacBook

Πώς θα φορτίσετε ένα MacBook χρησιμοποιώντας ένα άλλο MacBook

Εάν η μπαταρία του MacBook σας έπεσε και δεν έχετε μαζί σας το φορτιστή σας, υπάρχει ένας τρόπος να σώσετε την κατάσταση. Εάν κάποιος άλλος κοντά σας έχει ένα MacBοok, τότε ίσως μπορείτε να δανειστείτε λίγη ενέργεια ώσπου να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

Δείτε επίσης: Το MacBook Pro 13 ιντσών ξεπέρασε τις επιδόσεις του βασικού Mac Pro

MacBook

Η φόρτιση από MacBook σε MacBοok, θα πρέπει να λειτουργήσει στα περισσότερα μοντέλα MacBook που χρησιμοποιούν φόρτιση USB-C. Η Apple χρησιμοποιεί φόρτιση USB-C στα MacBook της εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχουν αναφορές ότι αυτό λειτουργεί τόσο σε παλαιότερα μοντέλα Intel όσο και σε νεότερα μηχανήματα Apple Silicon.

Ο τρόπος που υποτίθεται ότι λειτουργεί είναι ότι το πρώτο άτομο που θα συνδεθεί, χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό καλώδιο USB-C που μπορεί να χειριστεί την απαραίτητη τροφοδοσία, είναι αυτό που λαμβάνει τη φόρτιση, ενώ το δεύτερο MacBοok που είναι συνδεδεμένο θα είναι αυτό που παρέχει την ισχύ.

Δεν έχει σημασία ποια θύρα USB-C χρησιμοποιείτε, αλλά αν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως αναμενόταν, η εναλλαγή μεταξύ των θυρών έως ότου βρείτε τη “σωστή” είναι μερικές φορές απαραίτητη.

Δείτε ακόμα: Πώς να κάνετε επανεκκίνηση στο MacBook Pro σας

φορτίσετε

Σε μία δοκιμή που έγινε μεταξύ ενός M1 MacBook Air 13 ιντσών 2020 και ενός M1 Max MacBook Pro 16 ιντσών 2021, όπου οι απαιτήσεις ισχύος είναι αρκετά διαφορετικές, με το M1 MacBook Air να αποστέλλεται με τροφοδοτικό 30w ενώ το M1 Max MacBοok Pro διαθέτει προσαρμογέα 140w, η φόρτιση ήταν επιτυχημένη.

Το MacBook Pro έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις ενέργειας από το MacBοok Air, αλλά παρόλο που συνέβαινε αυτό, το Pro φορτιζόταν μέσω του Air. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Pro απορροφά έως και 140w από το Air και δεν θα πρέπει να περιμένετε να φορτίσετε έναν φορητό υπολογιστή με πολύ χαμηλή μπαταρία, με αυτόν τον τρόπο.

Μεγάλο μέρος των γενικών εξόδων που παρέχει ο φορτιστής 140w επιτρέπει στο MacBook Pro να χρησιμοποιεί γρήγορη φόρτιση, κάτι που δεν θα κάνετε όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα MacBοok Air.

Δείτε επίσης: Apple: Επιδιορθώνει το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας σε MacBook

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου έχετε δύο MacBook και έναν μόνο φορτιστή. Λειτουργεί καλύτερα εάν το μηχάνημα που φορτίζεται καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτό που είναι συνδεδεμένο σε μετασχηματιστή ρεύματος, αλλά μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας εάν αντιστραφούν οι ρόλοι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS