ΑρχικήReviewsΤο Apple Watch θα γίνει «Pro» με το επερχόμενο μοντέλο Extreme Sports

Το Apple Watch θα γίνει «Pro» με το επερχόμενο μοντέλο Extreme Sports

Το Apple Watch πρόκειται να αποκτήσει την «Pro» έκδοση του αυτό το φθινόπωρο με μια νέα έκδοση extreme sports. Σε άλλα νέα, αυτές τις μέρες η Apple κάνει το ντεμπούτο της στη λειτουργία Lockdown για να αντιμετωπίσει στοχευμένες επιθέσεις σε iPhone και η Meta πλησιάζει στην κυκλοφορία των ακουστικών Quest Pro. 

Apple Pro Apple watch

Είτε θα ονομάζεται Apple Watch Extreme, Apple Watch Max, Apple Watch Explorer Edition είτε Apple Watch Pro, η Apple Inc. έχει οριστεί να δώσει στο Apple Watch το επίπεδο «Pro». 

Αυτή η επέκταση σε ένα Watch υψηλότερης κατηγορίας που βρίσκεται πάνω από το τυπικό μοντέλο ακολουθεί μια μακρά ιστορία διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Apple με επαγγελματικά μοντέλα. Τα MacBook Pro, iPad Pro, iPhone Pro και AirPods Pro είναι μερικά μόνο παραδείγματα. Στην περίπτωση των προϊόντων Pro, εκτός από τα ακουστικά, η Apple διαφοροποιείται με καλύτερες επιδόσεις και οθόνες συν, φυσικά, υψηλότερη τιμή. 

Για το νέο πιο ακριβό Watch που έρχεται αυτό το φθινόπωρο, θα έχουμε μια μεγαλύτερη και πιο ανθεκτική στη θραύση οθόνη, βελτιωμένη παρακολούθηση πεζοπορίας και κολύμβησης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια πιο βαριά και ανθεκτική θήκη από ένα υψηλής ποιότητας, μη αλουμινένιο μεταλλικό υλικό (πιθανώς τιτάνιο δεδομένου ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το ατσάλι). 

Αυτό το έξυπνο ρολόι θα σχεδιαστεί για να προσελκύει τους αθλητές των extreme sports και οποιονδήποτε μπορεί διαφορετικά να αγοράσει ένα αθλητικό ρολόι υψηλής τεχνολογίας Garmin για έντονες προπονήσεις. Η μεγαλύτερη οθόνη, η μεγαλύτερη μπαταρία και ο μεταλλικός σχεδιασμός του θα το κάνουν ελκυστικό για όποιον θέλει απλώς το πιο προηγμένο Watch. 

Αυτό το σημείο πώλησης είναι παρόμοιο με τον αγωνιστικό χώρο για το τρέχον iPhone 13 Pro σε σχέση με το κανονικό iPhone 13. Πέρα από μια βελτιωμένη κάμερα, οι κύριες διαφορές με το iPhone 13 Pro είναι ωραίες όπως ένας κορμός από ανοξείδωτο χάλυβα αντί για αλουμίνιο, περισσότερη μπαταρία ζωή και ProMotion.

Δεδομένου ότι το στιβαρό Watch, με την κωδική ονομασία N199 εντός της εταιρείας, θα ισχύει για τους λάτρεις των extreme sports και τους καταναλωτές που συνήθως αναζητούν τις επαγγελματικές προσφορές της Apple, νομίζω ότι η εταιρεία πιθανότατα θα ακολουθήσει το όνομα και το μάρκετινγκ Apple Watch Pro. Η Apple έχει ήδη διαφημίσει την ανθεκτικότητα των σημερινών ρολογιών, επομένως είναι ξεκάθαρα ένα σημείο πώλησης που πιστεύει ότι τα κλικ με τους καταναλωτές. 

Η στροφή σε ένα νέο Watch πιθανότατα θα σημάνει το τέλος της Apple Watch Edition. Η Apple υπολόγισε σοβαρά λάθος το κοινό για τα μοντέλα της πρώτης έκδοσης στα μέσα της δεκαετίας του 2010 και σταδιακά απομακρύνθηκε από το χρυσό Apple Watch των 17.000 δολαρίων σε μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα που διατίθενται σε χρυσό τόνο και προσφορές τιτανίου. 

Η παρουσίαση από την Apple ενός νέου Apple Watch υψηλής τεχνολογίας έρχεται επίσης σε μια σημαντική στιγμή στην αγορά. Η Samsung Electronics Co., ο μόνος αντίπαλος του Apple Watch που θεωρώ σχετικό, κάνει την ίδια αλλαγή, σχεδιάζοντας να κυκλοφορήσει ένα Galaxy Watch Pro 5 τον επόμενο μήνα μαζί με μια ενημέρωση στο τυπικό μοντέλο

Ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks , την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε renders του επερχόμενου επαγγελματικού ρολογιού Samsung. Οι εικόνες υποδεικνύουν ότι η επαγγελματίας Samsung θα αποκτήσει εμφάνιση υψηλότερης ποιότητας με θήκη από τιτάνιο και πιο στιβαρό σχεδιασμό. Προηγούμενες φήμες αναφέρουν επίσης υψηλότερη τιμή και μεγαλύτερη μπαταρία.

Apple Pro Apple watch

Το Samsung smartwatch θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από τα τυπικά μοντέλα, σύμφωνα με την προσέγγιση της Apple. Ο Blass λέει ότι το επαγγελματικό ρολόι Samsung θα έχει θήκη 45 mm, ενώ ένα νέο κανονικό μοντέλο θα έχει κάλυμμα 44 mm. Εκτιμώ ότι το επαγγελματικό ρολόι της Apple θα έχει μέγεθος θήκης 46 mm ή 47 mm για συμπίεση σε μια οθόνη που προσφέρει περίπου 7% περισσότερη επιφάνεια από το Watch Series 7 των 45 mm.

Έτσι, φαίνεται τώρα ότι η Apple και η Samsung θα έρθουν “στα χέρια”, αυτή τη φορά σχετικά με τα «επαγγελματικά» smartwatches

Για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν τα επιπλέον χρήματα για ένα επαγγελματικό Apple Watch που πιθανότατα θα αντικατασταθεί σε περίπου 15 μήνες από τώρα, θα κυκλοφορήσουν επίσης δύο άλλα Apple Watch το φθινόπωρο: ένα κανονικό Apple Watch Series 8 και ένα νέο Apple Watch SE. 

Το Apple Watch Series 8 θα προσθέσει μια ενημερωμένη οθόνη στα τρέχοντα μεγέθη 41mm και 45mm Series 7, το τσιπ S8 (σε απόδοση με τα τσιπ S7 και S6) και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος  (το ανθεκτικό μοντέλο θα έχει το ίδιο τσιπ και νέο χαρακτηριστικό υγείας, επίσης). Το νέο SE θα σηματοδοτήσει το τέλος του Watch Series 3 και θα αντικαταστήσει το τσιπ S5 στην τρέχουσα SE με το ίδιο τσιπ S8 με το τυπικό τσιπ της 8 Series.

Όσον αφορά την ακριβή τιμή, υποθέτω ότι το νέο Watch SE πιθανότατα θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο στην τιμή των 279$ και η τυπική Σειρά 8 θα ξεκινά από τα 399$ στο μικρότερο μέγεθος και τη διαμόρφωση αλουμινίου για να αντικαταστήσει τη Σειρά 7. 

Πόσο όμως θα κοστίζει ένα νέo smartwatch; Νομίζω ότι ξεκινάμε από την τρέχουσα έκδοση Apple Watch για να το καταλάβουμε. Το σημερινό Apple Watch Edition είναι ουσιαστικά ένα Apple Watch Series 7 σε θήκη από τιτάνιο αντί για αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Η έκδοση 45 mm ξεκινά από 849$.

Δεδομένου ότι το νέο high-end Watch θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, νέους αισθητήρες και υλικά ανώτερης ποιότητας, δεν θα εκπλαγώ αν ξεκινά από 900 έως 999$, την αρχική τιμή ενός iPhone 13 Pro

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS