ΑρχικήinetΤα 10 πιο δημοφιλή emoji των τελευταίων χρόνων

Τα 10 πιο δημοφιλή emoji των τελευταίων χρόνων

πιο δημοφιλή emoji

Τα emoji χρησιμοποιούνται πια παντού στο διαδίκτυο και τα social media. Χθες, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Emoji, μια γιορτή που οφείλει πολλά στον Jeremy Burge, τον εφευρέτη του Emojipedia. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, ας δούμε τα κορυφαία 10 emoji, αυτά δηλαδή που είναι πιο δημοφιλή και χρησιμοποιούνται περισσότερο. Τα δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ προέρχονται από τη σελίδα Emoji Frequency του Unicode Consortium.

Τα 10 κορυφαία emoji

Πρόσωπο με Δάκρυα Χαράς (κλαίω από τα γέλια)

πιο δημοφιλή emoji

Ο μετρητής συχνότητας Emoji του Unicode Consortium έχει δεδομένα δύο ετών, 2019 και 2021, και για δεύτερη φορά που το τρέχει, το emοji «Face with Tears of Joy» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτό το emoji;

Κόκκινη καρδιά

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το emoticon Red Heart. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτό το emoji βρίσκεται τόσο ψηλά στη λίστα. Τα emojis χρησιμοποιούνται στις ψηφιακές επικοινωνίες για την καλύτερη έκφραση συναισθημάτων. Και το πιο ωραίο συναίσθημα είναι αυτό της αγάπης. Η κόκκινη καρδιά ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις και όλοι το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά.

Δείτε επίσης: Emοji 15.0: Τα νέα emοji περιλαμβάνουν “high-five” και ροζ καρδιά

Κυλιέμαι στο πάτωμα από τα γέλια

Το emoticon «Rolling on the Floor Laughing» είναι διαθέσιμο από το 2016 και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Είναι σίγουρα η πιο συχνή αντίδραση σε ένα αστείο meme και πιθανότατα θα μπορούσε να πάρει τη θέση του «Face with Tears of Joy», που χρησιμοποιείται σε παρόμοιες περιστάσεις.

Thumbs Up

πιο δημοφιλή emoji

Στο νούμερο 4, έχουμε το γνωστό σε όλους Thumbs Up. Θέλετε να δείξετε ότι συμφωνείτε ή ότι είναι όλα υπό έλεγχο; Αυτό το emoji είναι ό,τι πρέπει για να δείξετε στον συνομιλητή σας τα παραπάνω, χωρίς να πείτε λέξη. Το 2019, το συγκεκριμένο emoji κατείχε τη 10η θέση και έκτοτε έχει «ανέβει πολύ» και έχει γίνει το πιο χρησιμοποιημένο emοji στην υποκατηγορία «People and Body».

Πρόσωπο που κλαίει

Θέλετε να δείξετε πόσο λυπημένος είστε για κάτι που σας είπαν ή είδατε; Το Loudly Crying Emoji, που βρίσκεται στην 5η θέση, μπορεί να εκφράσει αυτό ακριβώς το συναίσθημα. Πολλές φορές χρησιμοποιείται για να δείξει και συγκίνηση ή συμπαράσταση.

Δείτε επίσης: Αν χρησιμοποιείς emoji και slang στην δουλειά, μπορεί να σε απολύσουν 🤡

Διπλωμένα χέρια

Ένα σημάδι ευγνωμοσύνης δεν μένει ποτέ ανεκτίμητο, ακόμα κι αν κάποιος δεν το πει ευθέως. Το emoji με τα χέρια τοποθετημένα σε τέτοια θέση που δείχνουν την ευγνωμοσύνη σε κάποιον, βρίσκεται στην έκτη θέση.

Πρόσωπο που στέλνει ένα φιλί

πιο δημοφιλή emoji

Μετά την κόκκινη καρδιά, το επόμενο emoji που δείχνει σημάδι στοργής σε αυτή τη λίστα είναι το «Face Blowing a Kiss». Πολύ συχνά στέλνουμε στους φίλους, την οικογένεια και άλλους σημαντικούς ανθρώπους αυτό το emoji.

Χαμογελαστό Πρόσωπο με Καρδιές

πιο δημοφιλή emoji

Ένα άλλο δημοφιλές «αγαπησιάρικο» emoji είναι αυτό το χαμογελαστό προσωπάκι με τις καρδιές γύρω γύρω. Παλιότερα βρισκόταν στη 16η θέση της λίστας, αλλά τώρα έχει φτάσει στην 8η. Θυμηθείτε ότι αυτό το emoji προστέθηκε σε συσκευές το 2018 και μπορεί να είναι υποψήφιο για μια από τις κορυφαίες θέσεις τα επόμενα χρόνια.

Χαμογελαστό πρόσωπο με καρδιές στη θέση των ματιών

πιο δημοφιλή emoji

Το Χαμογελαστό Πρόσωπο με τα μάτια-καρδιές είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα emoji. Είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσετε τη συμπάθειά σας για οποιοδήποτε αντικείμενο-υποκείμενο του οποίου έχετε λάβει μια εικόνα. Αυτό το emoji ήταν πιο δημοφιλές, καθώς κατείχε την 3η θέση αλλά τώρα βλέπουμε ότι έχει πέσει στην 9η.

Δείτε επίσης: Gurman: Το φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν M2 MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

Χαμογελαστό Πρόσωπο με Χαμογελαστά Μάτια

Το Top 10 συμπληρώνει το Χαμογελαστό Πρόσωπο με τα Χαμογελαστά Μάτια. Το emoticon κατέλαβε την 5η θέση το 2019 και φαίνεται να έχει πέσει όπως και το προηγούμενο emoji. Ωστόσο, είναι πολύ χαριτωμένο και εξακολουθεί να ανήκει στην κορυφαία δεκάδα.

Πηγή: pocketnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS