ΑρχικήUpdatesGoogle Photos για web: Δείχνει το backup quality κάθε εικόνας

Google Photos για web: Δείχνει το backup quality κάθε εικόνας

Η Google εισήγαγε μια μικρή αλλά πολύ χρήσιμη αλλαγή στις Photos στο web. Στην ενότητα πληροφοριών για κάθε φωτογραφία, υπάρχει μια νέα κατηγορία που ονομάζεται “Backed up” μετά την τρέχουσα ημέρα/ημερομηνία, τοποθεσία, συσκευή, EXIF ​​και μέγεθος εικόνας. Δείχνει εάν το αρχείο έχει αποθηκευτεί σε “Original quality” ή “Storage saver” και πόσο χώρο καταλαμβάνει.

Δείτε επίσης: Google και Oracle: Ο καύσωνας στο Ηνωμένο Βασίλειο προκαλεί διακοπές στο cloud

Google Photos για web: Δείχνει το backup quality κάθε εικόνας

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα ενημερωτικό για τους χρήστες στα δωρεάν επίπεδα της Google μετά τις αλλαγές στην πολιτική αποθηκευτικού χώρου που θεσπίστηκαν την 1η Ιουνίου 2021, οι οποίες τερμάτισαν τον απεριόριστο δωρεάν χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε τις φωτογραφίες σας σε πιο αναλυτική βάση, εάν χρειάζεται να ελευθερώσετε χώρο ή απλώς να ελέγξετε την ποιότητα με μια ματιά. Αυτό είναι πάνω από την τρέχουσα λειτουργία “Manage storage” που παρέχει μια επισκόπηση και διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου σας στο cloud.

Δείτε επίσης: Ρωσία: Πρόστιμο στη Google λόγω απαγορευμένου περιεχομένου

Google Photos

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας στους Χάρτες Google

Παραδόξως, όπως και οι πληροφορίες “Uploaded from” και “Shared by”, οι πληροφορίες “Backed up” δεν είναι διαθέσιμες στις εφαρμογές Android ή iOS — μόνο στο web. Η δυνατότητα έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε ορισμένους λογαριασμούς, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS