ΑρχικήReviewsSony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One

Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One

Το Backbone One controller σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε stream παιχνίδια PS4 ή PS5 στο smartphone σας, με την λειτουργία Remote Play.

Το πιο πρόσφατο controller παιχνιδιών της Sony έχει να κάνει με τη τροποποίηση του iPhone σας για να παίξετε παιχνίδια PlayStation.

Την Πέμπτη, η εταιρεία παρουσίασε το «Backbone One — PlayStation Edition», ένα προσαρτώμενο χειριστήριο παιχνιδιών των 99,99 $ που μπορεί να χωρέσει γύρω από ένα iPhone.

Δείτε επίσης: Η Sony ετοιμάζει gaming monitor επειδή το PS5 δεν είναι αρκετό;

Το Backbone One έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους κατόχους PS5 και PS4 να παίζουν τις κονσόλες τους απομακρυσμένα μέσω ροής της εμπειρίας του παιχνιδιού μέσω Διαδικτύου στο iPhone. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «Remote Play» στο hardware του PlayStation, η οποία μπορεί επίσης να μεταδώσει την εμπειρία του παιχνιδιού σε υπολογιστή, τηλέφωνο Android ή tablet.

Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One
Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One

Το ίδιο το controller βασίζεται σε υπάρχον hardware από την Backbone, μια startup εταιρεία που αναπτύσσει φορητά controllers παιχνιδιών. Η εταιρεία ήδη πουλά ένα τυπικό μαύρου χρώματος Backbone One controller τόσο για iPhone όσο και για συσκευές Android. Τώρα όμως έχει αναπτύξει ένα επίσημο controller PlayStation Edition που έρχεται σε λευκό.

Εκτός από κάποιες τροποποιήσεις εμφάνισης, το hardware του Backbone One φαίνεται να είναι το ίδιο με πριν. Το ίδιο το controller ζυγίζει 0,30 κιλά και φορτίζεται μέσω σύνδεσης στο iPhone σας. Είναι συμβατό με συσκευές iPhone τόσο παλιές όσο iPhone 6s.

Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One
Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One

Από την πλευρά του software, οι εταιρείες έχουν συγκεντρωθεί για να προσθέσουν κάποια νέα αίσθηση στην εφαρμογή Backbone για iOS. «Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Backbone για μια προσαρμοσμένη εμπειρία PlayStation. Μέσα στην εφαρμογή, θα δείτε διάφορες ενσωματώσεις PlayStation, όπως προσαρμοσμένα glyphs που αντιπροσωπεύουν τα εμβληματικά σχήματα του PlayStation και τη δυνατότητα περιήγησης σε εκατοντάδες τίτλους παιχνιδιών», δήλωσε η Sony.

Δείτε επίσης: Η Sony θα μπορούσε να αναπτύσσει τρία νέα gaming headsets

«Οι παίκτες θα βρουν επίσης μια αποκλειστική σειρά μέσα στην εφαρμογή Backbone με νέες εκδόσεις και ενημερώσεις από το PlayStation», πρόσθεσε η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το Backbone One controller στον επίσημο ιστότοπο της Backbone για το προϊόν, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το controller πωλείται επίσης μέσω Best Buy.

Πηγή: pcmag.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS