ΑρχικήinetΗ Apple έχει 860 εκατομμύρια paid subscribers σε όλες τις υπηρεσίες

Η Apple έχει 860 εκατομμύρια paid subscribers σε όλες τις υπηρεσίες

Η Apple έχει πλέον πάνω από 860 εκατομμύρια paid subscribers σε όλες τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music, Apple TV+, Apple News, iCloud και άλλων, δήλωσε σήμερα ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Luca Maestri.

Δείτε επίσης: Η δυνατότητα Apple Pay Later εγείρει αντιμονοπωλιακές ανησυχίες

Apple subscribers

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της Apple, ο Maestri είπε ότι η Apple έχει πάνω από 860 εκατομμύρια subscribers, που είναι μια αύξηση 160 εκατομμυρίων μόλις τους τελευταίους 12 μήνες. Η Apple δεν παρέχει ανάλυση του αριθμού των συνδρομητών ανά υπηρεσία, αλλά ο Maestri είπε ότι η ανάπτυξη ήταν ισχυρή σε offerings όπως το Apple TV+ και το Apple Arcade.

Δείτε επίσης: Τα M2 MacBook Air της Apple δεν έχουν πλέον κανένα ίχνος της Intel μέσα

Η Apple ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο, σημειώνοντας έσοδα 82,96 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ οι πωλήσεις iPhone αυξήθηκαν κατά 2,5%, οι πωλήσεις Mac, iPad, Wearables, Home και Accessories μειώθηκαν από έτος σε έτος λόγω των περιορισμών στην προσφορά και των μακροοικονομικών παραγόντων.

Δείτε επίσης: Apple Chip Expert εγκαταλείπει την εταιρεία και πάει στην Samsung

Η δραστηριότητα υπηρεσιών της Apple αυξήθηκε στα 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο του 2022, μια αύξηση από 17,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο του 2021. Στην πραγματικότητα, είχε υψηλότερη αύξηση εσόδων από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του iPhone που αυξήθηκε μόλις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα από έτος σε έτος.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS