ΑρχικήinetΗ μέση τιμή των iPhone 14 και Apple Watches φαίνεται ότι πρόκειται...

Η μέση τιμή των iPhone 14 και Apple Watches φαίνεται ότι πρόκειται να αυξηθεί

Σε πείσμα της ευρύτερης τάσης των πωλήσεων smartphone, οι αποστολές iPhone αυξήθηκαν κατά 3 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, αλλά άλλες κατηγορίες, όπως Mac, iPad και φορητές συσκευές επλήγησαν. Αυτό θεωρητικά θα εμπόδιζε την Apple από το να αυξήσει την τιμή των επερχόμενων προϊόντων της, όπως το iPhone 14. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Mark Gurman, η μέση τιμή μπορεί να εξακολουθήσει να αυξάνεται.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το κουμπί home screen search στο iPhone

τιμή

Με τις οικονομικές προοπτικές να φαίνονται ζοφερές, πολλοί καταναλωτές έχουν περικόψει τις προαιρετικές δαπάνες. Ταυτόχρονα, τα ζητήματα από την πλευρά της προσφοράς και το υψηλότερο κόστος παραγωγής θα μπορούσαν να απαιτήσουν αύξηση των τιμών.

Δεδομένων όλων αυτών, η Apple φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η εταιρεία αντιμετωπίζει ήδη κάποια επιβράδυνση στις πωλήσεις προϊόντων και δεν θα ήθελε να διώξει τους καταναλωτές αυξάνοντας τις τιμές. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί, δεδομένου ότι το νέο M2 MacBook Air της Apple είναι λίγο πιο ακριβό από το προηγούμενο μοντέλο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια έκθεση ανέφερε ότι η τιμή του iPhone 14 θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 100 δολάρια. Το βασικό μοντέλο είναι επί του παρόντος το iPhone 13 mini 5,4 ιντσών και ξεκινά από 699 $, αλλά δεν αναμένεται να αποκτήσει διάδοχο φέτος, κάτι που υποδηλώνει ότι η βασική τιμή θα αυξηθεί στα 799 $ – που είναι η αρχική τιμή για το 6,1 – ιντσών iPhone 13.

Δείτε ακόμα: Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One
iPhone 14

Εξυπακούεται ότι το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, που θα παρουσιαστεί στη θέση του mini, θα είναι επίσης πιο ακριβό από το τυπικό μοντέλο των 6,1 ιντσών. Επομένως, ανεξάρτητα από το αν η Apple προσθέσει ή όχι άλλα 100 $, πιθανότατα θα πληρώσετε περισσότερα για τα τυπικά μοντέλα, παρόλο που φημολογείται ότι πρόκειται για πολύ μικρές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα του περασμένου έτους.

Σε αντίθεση με το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών, τα κανονικά μοντέλα δεν θα είναι εξοπλισμένα με νέο τσιπ και δεν θα έχουν επίσης νέα μπροστινή σχεδίαση ή κύρια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης. Το μόνο που θα διαθέτουν είναι μια βελτιωμένη κάμερα selfie και ίσως δορυφορική συνδεσιμότητα.

Επίσης, παρόλο που τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 φημολογείται ότι έχουν περισσότερη μνήμη RAM από τις παραλλαγές που θα αντικαταστήσουν, θα τηρήσουν το παλαιότερο πρότυπο, ενώ τα Pro θα έχουν ταχύτερη RAM.

Δείτε επίσης: Netflix: Συνδέει τους χρήστες iPhone και iPad με μια εξωτερική σελίδα εγγραφής

Η Apple προφανώς έχει επίσης τρία μοντέλα ρολογιών στα σκαριά – το Apple Watch Series 8, ένα οικονομικό μοντέλο SE και ένα νέο ανθεκτικό μοντέλο Pro. Ενώ η Σειρά 8 και η SE πιθανότατα θα έχουν την ίδια τιμή με τους προκατόχους τους, το Pro, το οποίο θα είναι νεοεισερχόμενο και αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι της Apple, ισχυρή μπαταρία, μεταλλικό περίβλημα και νέο σχεδιασμό, θα μπορούσε να κοστίσει μεταξύ 900 και 999 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS