ΑρχικήgamingΤο Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και...

Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC

Υπάρχουν επίσης μεγάλες εκπτώσεις στο Far Cry 6 κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που είναι free-to-play.

Αν κρατιέστε για να αγοράσετε το Far Cry 6, η υπομονή σας έχει αποτελέσματα. Από τώρα έως τις 7 Αυγούστου μπορείτε να δοκιμάσετε το open-world shooter δωρεάν σε Xbox, PlayStation και PC. Θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το base game μαζί με κάθε κομμάτι των δωρεάν DLC που έχει κυκλοφορήσει η Ubisoft από τότε που βγήκε το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι επίσης σε προσφορά για τις επόμενες μέρες, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε 60% εάν αποφασίσετε να το παραλάβετε μετά τις ημέρες free-play.

Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC
Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC

Το Far Cry 6 ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων του, δίνοντάς σας έναν τυραννικό εχθρό για να πολεμήσετε με τη μορφή του δικτάτορα Anton Castillo (τον οποίο υποδύεται ο Giancarlo Esposito). Για να τερματίσετε τη κυριαρχία του, θα χρειαστεί να διασχίσετε το ασύλληπτο νησί Yara, ανακτώντας εχθρικά στρατόπεδα στην πορεία. Το παιχνίδι φαίνεται εντυπωσιακό σε πλατφόρμες νέας γενιάς και υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας, αλλά η δράση είναι εξίσου ελεύθερη και χαοτική όπως συνήθως. Είτε θέλετε να παρακολουθείτε κρυφά τους εχθρούς είτε να τρέχετε στη πρώτη γραμμή του πυρός με υπερισχύοντα όπλα, το παιχνίδι δεν θα σας απογοητεύσει.

Δείτε επίσης: Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Ενώ οι ημέρες free-play διαρκούν μόνο μέχρι τις 7 Αυγούστου, οι περισσότερες από τις εκπτώσεις του παιχνιδιού παραμένουν για πολύ περισσότερο. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στις τρέχουσες πωλήσεις:

  • Far Cry 6 (Xbox) — 24 $ (60)
  • Far Cry 6 Deluxe Edition (PlayStation) — 36 $ (80 $)
  • Far Cry 6 (Ubisoft Store) — 24 $ (60 $)
  • Far Cry 6 (EGS) — 24 $ (60 $)

Τα Season Passes και οι deluxe εκδόσεις του παιχνιδιού έχουν επίσης έκπτωση – επομένως φροντίστε να διαβάσετε τον πλήρη κατάλογο πριν κάνετε μια αγορά.

Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC
Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC

Η κριτική του gamespot αναφέρει ότι είναι ένα ακόμα διασκεδαστικό παιχνίδι open world και αποτελεί μια εμπειρία που θα απολαύσουν τόσο οι βετεράνοι του Far Cry όσο και οι νεοφερμένοι. Δεν προσθέτει τίποτα νέο στη φόρμουλα, αλλά υπάρχει αρκετό διασκεδαστικό περιεχόμενο για να αξίζει τη νέα του χαμηλή τιμή.

Δείτε επίσης: Η Apple αφαίρεσε σήμερα 15 παιχνίδια από το Apple Arcade

«Τα παιχνίδια Far Cry είναι από καιρό γιγάντιες υποθέσεις open world, παρέχοντας στους παίκτες όλων των ειδών τα πράγματα να κάνουν, από την οδήγηση διαφορετικών οχημάτων μέχρι το πέταγμα με φτερούγες ή το κυνήγι ζώων αλλά και την εμπειρία των side missions», έγραψε ο κριτικός Phil Hornshaw.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις μέρες free-to-play και για τις εκπτώσεις στον επίσημο ιστότοπο της Ubisoft.

Πηγή: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS