ΑρχικήGamingΗ beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο...

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα

Η beta έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare II θα φτάσει τον επόμενο μήνα, με τους παίκτες του PlayStation να αποκτούν την πρόσβαση πρώτοι ενώ ακολουθούν εκείνοι που έχουν Xbox και PC. Η Infinity Ward μοιράστηκε τα νέα αυτά στο τουρνουά CDL Champs (Call of Duty League Championship). Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις beta του, οι ημερομηνίες διαχωρίζονται ανά κονσόλα και αν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι ή όχι.

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα
Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα

Η πρώτη early access beta ξεκινά στις 16 έως τις 17 Σεπτεμβρίου για τους παίκτες του PlayStation 4 και 5 που προπαρήγγειλαν το Modern Warfare II. Μετά από αυτό ακολουθεί η ανοιχτή beta για όλους τους παίκτες του PlayStation, η οποία ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 20.

Δείτε επίσης: Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Η crossplay beta για παίκτες που προπαρήγγειλαν το Modern Warfare II σε PlayStation, Xbox και PC θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η ανοιχτή crossplay beta για όλες τις πλατφόρμες ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 26 Σεπτεμβρίου. Κάθε συνεδρία της κάθε έκδοσης beta ξεκινά στη 13:00 ET.

Στο CDL Champs, η Infinity Ward παρουσίασε επίσης έναν νέο multiplayer χάρτη, που ονομάζεται Grand Prix και έχει ένα racetrack. Ο χάρτης θα είναι διαθέσιμος για να παίξετε κατά τη διάρκεια της beta.

Δείτε επίσης: Το Far Cry 6 είναι δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε κονσόλες και PC

Εάν δεν έχετε προπαραγγείλει το Modern Warfare II, η Infinity Ward λέει ότι θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε έναν κωδικό beta που θα σας δώσει early access. Αν και έδωσε ήδη ορισμένους κωδικούς κατά τη διάρκεια του τουρνουά, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε έναν κωδικό από διάφορους streamers και YouTubers μέχρι την ημερομηνία έναρξης της beta.

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα
Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα

Πήραμε την πρώτη ματιά από το Modern Warfare II τον Ιούνιο, αλλά η Infinity Ward είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολλά περισσότερα για το επερχόμενο παιχνίδι Call of Duty: Next σε ένα event (συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους αποκάλυψης του multiplayer), που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Το Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S και PC (μέσω Battle.net και Steam) στις 28 Οκτωβρίου.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS