ΑρχικήGamingΚυκλοφορεί η φήμη ότι η Amazon θα εξαγοράσει την Electronic Arts

Κυκλοφορεί η φήμη ότι η Amazon θα εξαγοράσει την Electronic Arts

Κυκλοφορεί μια φήμη ότι η Amazon πρόκειται να ανακοινώσει την εξαγορά του publisher και developer παιχνιδιών Electronic Arts (EA) κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.

Δείτε επίσης: Η Amazon αυξάνει τις τιμές της υπηρεσίας Prime στην Ευρώπη

Amazon Electronic Arts

Όπως αναφέρει το USA Today, στην ανακοίνωση η Amazon θα επιβεβαιώνει ότι έχει υποβάλει επίσημη προσφορά για την Electronic Arts. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Electronic Arts επιδίωκε ενεργά μια πώληση ή συγχώνευση, με την Apple, την Amazon, την Comcast-NBCUniversal και τη Disney να φημολογείται ότι ενδιαφέρονται.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το Amazon account σας και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε διαγραφή;

Ο έλεγχος της Electronic Arts θα ήταν μια τεράστια νίκη για την Amazon και τις προσπάθειές της να εισέλθει στην gaming αγορά. Η EA ελέγχει πολλά δημοφιλή gaming franchise σε μια σειρά ειδών, συμπεριλαμβανομένων των Apex Legends, Battlefield, Need for Speed, Medal of Honor, The Sims, SimCity και Mass Effect. Επίσης, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι πέρυσι η EA απέκτησε την εταιρεία Codemasters, δίνοντάς της τον έλεγχο πολλαπλών franchise αγωνιστικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Formula 1, DIRT, DiRT Rally, GRID και Project CARS.

Εάν η εξαγορά επιβεβαιωθεί σήμερα, περιμένετε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Microsoft με την Activision Blizzard. Η συμφωνία θα απαιτήσει έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο, και αυτό μπορεί να πάρει μήνες δουλειάς και υπομονής.

Amazon Electronic Arts

Δείτε επίσης: Amazon: Εξαγορά της One Medical για την ενίσχυση υγειονομικού τομέα

Η Microsoft ήταν ο ηγέτης όσον αφορά τις τεράστιες εξαγορές της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών τελευταία. Η Bethesda τοποθετήθηκε κάτω από την ομπρέλα του Xbox για 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια και η συμφωνία για να κάνει το ίδιο με την Activision Blizzard για σχεδόν 70 δισεκατομμύρια δολάρια συνεχίζει να πλησιάζει στην ολοκλήρωση.

Πηγή πληροφοριών: pcmag.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS