ΑρχικήinetΗ Apple την Τετάρτη θα ανακοινώσει τα νέα AirPods Pro;

Η Apple την Τετάρτη θα ανακοινώσει τα νέα AirPods Pro;

Η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά των AirPods Pro στην εκδήλωσή “Far Out” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με μια αναφορά από τον tracker της Apple, Mark Gurman.

AirPods Pro

Τα αρχικά AirPods Pro κυκλοφόρησαν από την Apple τον Οκτώβριο του 2019, οπότε ήρθε η ώρα για ένα νέο ζευγάρι, σωστά; Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, τα AirPods Pro 2 θα παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, μαζί με τη σειρά iPhone 14 και το Apple Watch Series 8 και το Apple Watch Pro.

Δείτε επίσης: Η Apple θέλει να αφαιρέσει την υποδοχή κάρτας SIM από ορισμένα iPhone 14

Ονομασία

Λοιπόν, δεν θα ονομάζονται Apple AirPods Pro 2. Αυτό είναι ένα υπέροχο ανεπίσημο όνομα, αλλά δεν θα είναι αυτό με το οποίο θα ονομάζει η Apple τα ακουστικά της.

Νέο design;

Υπήρχαν φήμες ότι τα επερχόμενα AirPods Pro θα φαίνονται πολύ διαφορετικά, χωρίς stem, για αρχή. Ωστόσο, πιο πρόσφατες αναφορές λένε ότι ο σχεδιασμός θα είναι μια πιο ήπια ενημέρωση του τρέχοντος σχεδιασμού.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν και τα AirPods τρίτης γενιάς άλλαξαν σημαντικά τη σχεδίαση, η Apple θα διασφαλίσει ότι τα νέα ακουστικά Pro φαίνονται αρκετά διαφορετικά ώστε να διακρίνονται εύκολα.

Δείτε επίσης: Το Apple iPhone 15 Pro θα είναι ισχυρό λόγω του 3nm A17 chip

Βελτιώσεις ήχου

Υπάρχουν αρκετές αναφορές που λένε ότι θα μπορούσε να υπάρχει υποστήριξη LC3 codec και υποστήριξη για Bluetooth 5.2. Μην ανησυχείτε για τα ονόματα και τους αριθμούς, σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη και η ποιότητα του ήχου θα βελτιωθεί.

Δείτε επίσης: Apple: Διέρρευσαν πληροφορίες για τη μπαταρία του iPhone 14

Τιμολόγηση

Για την τιμολόγηση βρισκόμαστε στο σκοτάδι, αλλά εικάζουμε ότι η Apple θα παραμείνει στην τρέχουσα τιμή των 249 $ (250 ευρώ) ή θα αυξήσει ελαφρά την τιμή κατά, ας πούμε, 10 $, όπως συνέβη με τα AirPods τρίτης γενιάς. Επίσης θεωρούμε ότι η Apple θα αποσύρει τα AirPods Pro πρώτης γενιάς όταν κυκλοφορήσουν τα νέα.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS