ΑρχικήinetΤο Instagram εργάζεται σε μια δυνατότητα repost για Reels

Το Instagram εργάζεται σε μια δυνατότητα repost για Reels

Βλέπετε ένα Reel του Instagram που μόλις σας έφτιαξε τη μέρα και θέλετε να το μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας. Λοιπόν, ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να το κατεβάσετε και να το δημοσιεύσετε στο προφίλ σας ως ανάρτηση. Ωστόσο, σύμφωνα με το TechCrunch, το Instagram εργάζεται σε μια δυνατότητα αναδημοσίευσης για Instagram Reels.

Δείτε επίσης: Instagram: Πρόστιμο € 405 εκατομμυρίων για παραβίαση GDPR

instagram reels

Δείτε επίσης: Instagram phishing: Οι χρήστες δελεάζονται με blue badges

Σε πλατφόρμες όπως το Twitter, το LinkedIn, το Facebook και το Reddit οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναδημοσιεύουν περιεχόμενο άλλων ατόμων. Δυστυχώς, το Instagram είναι αυτό που δεν ακολούθησε τις παραπάνω πλατφόρμες. Υπάρχουν όμως στιγμές που βλέπετε μια ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους.

Όταν αναδημοσιεύετε τα Reels του Instagram, θα έχουν τη δική τους καρτέλα στο προφίλ σας

Αυτήν τη στιγμή, το Instagram βρίσκεται στα πρώτα στάδια δοκιμής αυτής της δυνατότητας, οπότε μην περιμένετε να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτό το επερχόμενο χαρακτηριστικό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον σύμβουλο κοινωνικών μέσων Matt Navarra. Είδε μια καρτέλα στο προφίλ του CEO του Instagram Adam Mosseri. Είναι ένα περιστρεφόμενο εικονίδιο βέλους – σκεφτείτε το εικονίδιο retweet.

Έτσι, αυτή η καρτέλα θα φιλοξενήσει όλα τα αναδημοσιευμένα Reels ενός ατόμου. Μαζί με ένα screenshot του προφίλ του Mosseri, υπάρχει και ένα screenshot που διέρρευσε από το splash screen του χαρακτηριστικού. Λέει ότι η λειτουργία είναι αυτή τη στιγμή σε δοκιμή και λίγα επιλεγμένα άτομα θα μπορούν να τη δουν.

Το splash screen εξηγεί πώς λειτουργεί το χαρακτηριστικό, αλλά δεν υπάρχουν πολλά να εξηγηθούν. Όταν αναδημοσιεύετε μια ανάρτηση, θα την εμφανίζετε στο προφίλ σας και οι άνθρωποι θα μπορούν να την παρακολουθούν και να απαντούν.

Δείτε επίσης: Το Instagram ψάχνει τρόπους για να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το feed σας

instagram reels

Η ομορφιά αυτής της δυνατότητας είναι ότι όταν κάνετε αναδημοσίευση, πιστώνεται αυτόματα τον αρχικό δημιουργό του Reel. Υπάρχουν πάρα πολλοί λογαριασμοί στην πλατφόρμα που αναδημοσιεύουν το έργο άλλων δημιουργών χωρίς να δίνουν τη δέουσα πίστωση.

Δεν γνωρίζουμε πόσο διαδεδομένο είναι το τεστ. Εάν βρίσκεστε στο πρόγραμμα Instagram beta, ίσως δείτε αυτή τη νέα δυνατότητα. Για να είστε ασφαλείς, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS