ΑρχικήinetΗ Tesla ρωτά τους πελάτες που θέλουν νέους σταθμούς φόρτισης

Η Tesla ρωτά τους πελάτες που θέλουν νέους σταθμούς φόρτισης

Η Tesla προσπαθεί να κατασκευάσει περισσότερους σταθμούς φόρτισής της και ρωτά τους πελάτες πού να τους εγκαταστήσει.

Δείτε επίσης: Ο πρώτος σταθμός Supercharger V4 της Tesla μας δείχνει το μέλλον

tesla

Οι δημόσιοι φορτιστές της Tesla, που αναφέρονται ως «Superchargers», επιτρέπουν στους οδηγούς σε όλο τον κόσμο να επαναφορτίζουν τα οχήματα τους εν κινήσει. Μέχρι στιγμής, οι 35.000 Superchargers της εταιρείας έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά από την Tesla σε κάπως εμφανείς περιοχές, όπως κατά μήκος δρόμων και αυτοκινητοδρόμων που περνάνε πολλοί οδηγοί. Τώρα, όμως, η Tesla ανατρέπει τα δεδομένα, ρωτώντας τους οδηγούς που θα ήθελαν να δουν εγκατεστημένο έναν σταθμό Supercharger.

«Η ψηφοφορία για τους σταθμούς φόρτισης Supercharger έρχεται σύντομα. Απαντήστε με προτάσεις τοποθεσίας – οι απαντήσεις με τα περισσότερα likes θα συμπεριληφθούν στη δημοσκόπηση», έγραψε η εταιρεία στο Twitter. Οι χρήστες έσπευσαν να απαντήσουν. Η Αλάσκα, η Χαβάη και το Yosemite Valley της Καλιφόρνια ήταν δημοφιλείς απαντήσεις στις ΗΠΑ, ενώ η Αλμπέρτα, ο Καναδάς και διάφορα μέρη του Σασκάτσουαν ήταν πολύ δημοφιλή διεθνώς. (Για ορισμένους χρήστες, η προτροπή πρόσφερε κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία του να δημοσιεύσουν την φωτογραφία της περιοχής τους.)

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτης Tesla εμφυτεύει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του στο χέρι

Πολλοί οδηγοί πρότειναν και εθνικά πάρκα των ΗΠΑ. Αν και αυτές είναι φαινομενικά εξαιρετικές απαντήσεις, η Tesla χρησιμοποιεί έναν δεύτερο τύπο δημόσιου φορτιστή που ονομάζεται Destination Charger, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει οχήματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (δηλαδή μερικές ώρες ή κατά τη διάρκεια της νύχτας). Ορισμένα από αυτά βρίσκονται ήδη σε εθνικά πάρκα, ενώ άλλα βρίσκονται σε χώρους στάθμευσης ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων.

Οι νέες εγκαταστάσεις Supercharger δεν θα ωφελήσουν μόνο τους οδηγούς της Tesla. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η κυβέρνηση Biden-Harris ανακοίνωσε ότι η Tesla θα ανοίξει το δίκτυο φορτιστών της σε άλλους οδηγούς EV μέχρι το τέλος του 2022. Αυτή η συνεργασία θα επεκτείνει μαζικά το δίκτυο φόρτισης 1.100 σταθμών της χώρας.

Δείτε επίσης: Η Tesla ψάχνει για funds για την επέκταση του δικτύου Supercharger σε non-Tesla EV ιδιοκτήτες

Η Tesla δεν διευκρίνισε πότε θα γίνει η εν λόγω ψηφοφορία, αλλά η χρήση της λέξης «δημοσκόπηση» φαίνεται να σημαίνει ότι όλα θα διεξαχθούν στο Twitter.

Πηγή πληροφοριών: extremetech.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS