ΑρχικήGamingΤο GoldenEye 007 έρχεται στο Nintendo Switch με Online Multiplayer

Το GoldenEye 007 έρχεται στο Nintendo Switch με Online Multiplayer

Η ενημερωμένη έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού shooter πρώτου προσώπου του 1997 GoldenEye 007 για το Nintendo 64, έρχεται “σύντομα” στο Nintendo Switch Online και στο Xbox Game Pass.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ανακοινώνει την ημερομηνία λήξης του Dragalia Lost

GoldenEye 007

Το GoldenEye 007 έρχεται στο Nintendo Switch Online, προσθέτοντας για πρώτη φορά online multiplayer, όπως αποκάλυψε η εταιρεία στη ζωντανή ροή Nintendo Direct της Τρίτης. Το shooter πρώτου προσώπου με θέμα τον Τζέιμς Μποντ θα προστεθεί «σύντομα» στη συλλογή κλασικών παιχνιδιών Nintendo 64 του Switch.

Θα κυκλοφορήσει επίσης στο Xbox Game Pass για Xbox One και Xbox Series X και S και ο προγραμματιστής Rare σημείωσε ότι αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει “επιτεύγματα, ανάλυση 4K και πιο ομαλό ρυθμό καρέ“. Δεν είναι σαφές εάν τα οπτικά στοιχεία της έκδοσης Switch θα αναβαθμιστούν ή θα παραμείνουν πιο κοντά στο πρωτότυπο N64, αλλά οι εκδόσεις για Switch και Xbox θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα.

Δείτε ακόμα: Οι πωλήσεις του Nintendo Switch ξεπέρασαν τα 111 εκατομμύρια

Το online multiplayer θα είναι αποκλειστικά για την έκδοση Switch, σημειώνει ο επίσημος ιστότοπος 007. Η έκδοση Xbox θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε άτομα που έχουν ένα ψηφιακό αντίγραφο του Rare Replay, της συλλογής 30 κλασικών παιχνιδιών που κυκλοφόρησε το 2015.

Nintendo Switch

Το GoldenEye 007 κυκλοφόρησε για το N64 το 1997, ως αδειοδοτημένος σύνδεσμος στην ταινία του 1995 που εισήγαγε τον ηθοποιό Pierce Brosnan ως τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα. Το παιχνίδι κέρδισε την αναγνώριση των κριτικών για τη διασκεδαστική καμπάνια για έναν παίκτη και ως επικό ανταγωνιστικό παιχνίδι πολλαπλών παικτών σε split-screen και έγινε ο τρίτος τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις του N64, με 8,09 εκατομμύρια πωλήσεις. Στην κορυφή ήταν μόνο το Super Mario 64 και το Mario Kart 64, τα οποία πούλησαν 11,91 εκατομμύρια και 9,87 εκατομμύρια αντίτυπα, αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Φέτος σηματοδοτεί την 60η επέτειο του franchise ταινιών Bond — με την τελευταία ταινία No Time to Die να είναι πλέον διαθέσιμη για ροή στο Amazon Prime Video — αλλά η σειρά είναι σε κατάσταση ροής καθώς οι θαυμαστές περιμένουν την ανακοίνωση του διαδόχου του Daniel Craig στο ρόλο του πράκτορα 007. Ο προγραμματιστής Hitman IO Interactive εργάζεται επίσης στο δικό του παιχνίδι Bond.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS