ΑρχικήinetMicrosoft Surface Pro 9: Θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Microsoft Surface Pro 9: Θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Η Microsoft φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα μια νέα συσκευή Surface. Το Microsoft Surface Pro 9 εντοπίστηκε να πιστοποιείται από την FCC.

Δείτε επίσης: Η Microsoft προσθέτει μια νέα δυνατότητα διάρκειας παιχνιδιού στο PC Game Pass

Microsoft Surface Pro 9

Το Microsoft Surface Pro 9 θα έρθει με διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Windows 11, WiFi 6 και ένα chipset με δυνατότητα 5G για μία από τις παραλλαγές του. Αυτά τα processor options προφανώς θα περιλαμβάνουν και επεξεργαστές βασισμένους σε ARM και ακόμη και επεξεργαστές Intel. Τώρα, το επερχόμενο μοντέλο Surface Pro από τον αμερικανικό τεχνολογικό γίγαντα εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων πιστοποίησης FCC. Με βάση μια αναφορά WindowsLatest, το Microsoft Surface Pro 9 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τόσο σε παραλλαγές με δυνατότητα 5G όσο και σε παραλλαγές μόνο WiFi.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκλείσετε ένα domain στο Microsoft Outlook

Το νέο Surface Pro φέρεται να ξεκινά από το μοντέλο των 128 GB, αλλά θα διατίθεται και σε διαμόρφωση αποθήκευσης 256 GB, 512 GB και 1 TB. Ομοίως, οι επιλογές μνήμης περιλαμβάνουν μνήμη RAM 8 GB, 16 GB και 32 GB. Με άλλα λόγια, το κορυφαίο μοντέλο 1 TB θα συνδυαστεί με 32 GB μνήμης RAM. Πιστεύεται ότι το Surface Pro 9 με δυνατότητα 5G θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8cx Gen 3, ενώ μια άλλη παραλλαγή θα χρησιμοποιεί την τελευταία CPU 12ης γενιάς της Intel.

Microsoft Surface Pro 9

Δείτε επίσης: Ορθογραφικός έλεγχος μέσω Google και Microsoft μπορεί να κλέψει προσωπικά δεδομένα

Δυστυχώς, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Surface Pro 9 είναι ακόμα άγνωστες. Ωστόσο, αν μοιάζει με το Surface Pro 8, θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη περίπου 13 ιντσών που έχει ανάλυση 2880 x 1920 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η πιστοποίηση FCC παρουσιάζει επίσης το Smart Transmit 3.0 της Qualcomm, το οποίο φέρνει το μόντεμ Snapdragon X70 που φέρνει συνδεσιμότητα 5G και βελτιώνει τις ταχύτητες uplink.

Πηγή πληροφοριών: gizmochina.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS