Αρχικήinet9χρονη Ινδή αναπτύσσει iOS app - Ο Tim Cook την συγχαίρει

9χρονη Ινδή αναπτύσσει iOS app – Ο Tim Cook την συγχαίρει

Ο CEO της Apple Tim Cook συγχαίρει ένα 9χρονο κορίτσι από την Ινδία, που μένει στο Ντουμπάι, για την ανάπτυξη ενός iOS app. Η «Hanas», είναι μια εφαρμογή αφήγησης που επιτρέπει στους γονείς να καταγράφουν ιστορίες, ώστε τα παιδιά τους να αισθάνονται πιο κοντά τους. Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ιστορίες παιδιών. Η εφαρμογή Hanas έχει ακόμη και κάποιες ιστορίες προηχογραφημένες με τη φωνή της Hana Muhammad Rafeeq – της δημιουργού της εφαρμογής – που αυτοσυστήνεται ως «η νεότερη προγραμματίστρια Apple iOS».

ios app

Δείτε επίσης: iOS 16: Παράπονα για μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Σύμφωνα με την επίσημη καταχώριση Apple App Store της Hanas, το iOS app έχει σχεδιαστεί για να παρέχει «περιεχόμενο πολλαπλών χρήσεων και εμπειρία ψυχαγωγίας για τους χρήστες».

Σύμφωνα με το Gulf News, η Hana ανέπτυξε την εφαρμογή όταν ήταν 8 ετών. Μόλις ολοκληρώθηκε η εφαρμογή, έγραψε ένα email στον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple Tim Cook. Η αναφορά υπογραμμίζει ότι η Hana, στο mail στον Cook, είπε ότι έγραψε περισσότερες από 10.000 γραμμές κώδικα για αυτήν την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Πώς να καταργήσετε την αποστολή και να επεξεργαστείτε μηνύματα στο iOS 16

Είπε επίσης ότι δημιούργησε την εφαρμογή για να «ενημερώσει τον ηγέτη της Apple πόσο παθιασμένη είναι» με την τεχνολογία. Μετά από αυτό, ο Tim Cook έγραψε: “Hana, συγχαρητήρια για όλα τα εντυπωσιακά σου επιτεύγματα σε τόσο νεαρή ηλικία! Συνέχισε έτσι και θα κάνεις καταπληκτικά πράγματα στο μέλλον.”

Δείτε επίσης: iOS 16.0.2: Διορθώνει το πρόβλημα με την κάμερα και άλλα bugs

Είναι ενδιαφέρον ότι η Hana εκπαιδεύεται στο σπίτι και μαθαίνει coding από την αδερφή της που είναι 10 ετών. Και η αδερφή της όταν ήταν 6 ετών δημιούργησε έναν ιστότοπο. Η Hana επιθυμεί επίσης να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple το επόμενο έτος.

Πηγή πληροφοριών: indiatoday.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS