ΑρχικήinetΥπέροχες εικόνες του Γαλαξία τραβήχτηκαν με ένα iPhone 14 Pro

Υπέροχες εικόνες του Γαλαξία τραβήχτηκαν με ένα iPhone 14 Pro

Μια δυνατότητα του iPhone 14 που δεν κυκλοφόρησε τελικά ποτέ επίσημα, ήταν ένα είδος αστροφωτογραφίας. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες να δείξουν τι μπορεί να κάνει η κάμερα στα μοντέλα iPhone 14 Pro όταν στρέφεται στον νυχτερινό ουρανό.

Δείτε επίσης: YouTubers δοκιμάζουν το Crash Detection του iPhone 14

iPhone 14 Pro

Αυτές οι φανταστικές λήψεις που κοινοποιήθηκαν από το μέλος του φόρουμ του MacRumors, ToddH, τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας ένα iPhone 14 Pro‌ Max σε νυχτερινή λειτουργία, με μέγιστο διαθέσιμο χρόνο έκθεσης 30 δευτερόλεπτα στην εφαρμογή Κάμερα.

Λήφθηκαν σε ISO 12.500 και ISO 10.000 χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση των 12 megapixel (η Νυχτερινή λειτουργία‌ δεν είναι διαθέσιμη όταν η ρύθμιση 48 megapixel είναι ενεργοποιημένη), οι εικόνες τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας τη μορφή ProRAW της Apple και στη συνέχεια επεξεργάστηκαν χρησιμοποιώντας την έκδοση για φορητές συσκευές του Lightroom στο ίδιο το iPhone.

Δείτε ακόμα: iPhone 14 Pro: Η camera δονείται σε κάποιες εφαρμογές λόγω bug

Γαλαξία

Για να τραβήξει τη λήψη, ο ToddH λέει ότι προσάρτησε το ‌iPhone 14 Pro‌ Max σε ένα τρίποδο με μια συσκευή παρακολούθησης Skywatcher που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση της περιστροφής της Γης, κάνοντας τον ουρανό να φαίνεται ακίνητος στην κάμερα για να αποφευχθεί η επιμήκυνση και τα αστέρια να φαίνονται με ακρίβεια.

Όπως και για τη σειρά iPhone 13 πέρυσι, υπήρχε μία συζήτηση πριν από την ανακοίνωση της σειράς iPhone 14‌ ότι οι νέες συσκευές θα μπορούσαν να προσφέρουν μια συγκεκριμένη λειτουργία αστροφωτογραφίας. Οι εικασίες αυτές, ενισχύθηκαν περαιτέρω από την επιλογή γραφικών της Apple για την προώθηση της εκδήλωσης πολυμέσων “Far Out”. Ωστόσο τελικά δεν υπήρξε τέτοιο χαρακτηριστικό.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Η Apple εξηγεί τα οφέλη της eSIM για όσους ταξιδεύουν

Άλλοι χρήστες μοιράστηκαν επίσης τις δικές τους φωτογραφίες στο ίδιο νήμα συζήτησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS