ΑρχικήinetΣύντομα θα χρειάζεστε YouTube Premium για να παρακολουθήσετε βίντεο 4K;

Σύντομα θα χρειάζεστε YouTube Premium για να παρακολουθήσετε βίντεο 4K;

Οι προσπάθειες της Google να μετατρέψει τους απλούς χρήστες σε συνδρομητές YouTube Premium είναι κάτι παραπάνω από προφανείς. Φαίνεται ότι η Google έχει βρει έναν ακόμη τρόπο για να σας αναγκάσει να σκεφτείτε να αγοράσετε την συνδρομή Premium. Ένα thread στο Reddit αποκαλύπτει το σχέδιο της εταιρείας να κάνει το 4K video streaming αποκλειστικά για το YouTube Premium.

Δείτε επίσης: Το YouTube Music για Android λαμβάνει ένα νέο visual update

Ο Redditor u/Ihatesmokealarms δημοσίευσε ένα screenshot από την εφαρμογή YouTube στο iPhone που δείχνει την επιλογή 2160p (4K) που επισημαίνεται ως “Premium” με έναν σύνδεσμο “Tap to upgrade link”. Κάποιοι άλλοι χρήστες στο thread ανέφεραν παρόμοια ευρήματα στις συσκευές τους. Ελέγξαμε τις εφαρμογές YouTube στις συσκευές μας και δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε τον ισχυρισμό τους.

Δείτε επίσης: YouTube: Στα search results για την υγεία έρχεται η ενότητα “Personal Stories”

youtube premium 4k

Πρέπει να επιλέξετε Settings σε οποιοδήποτε βίντεο και, στη συνέχεια, την επιλογή Quality που αναφέρεται εκεί για να εμφανίσετε τις διαθέσιμες αναλύσεις που υποστηρίζονται. Δεν υποστηρίζουν όλα τα βίντεο στο YouTube 4K, καθώς εξαρτάται από το αρχείο πηγής εάν αυτό υποστηρίζεται.

Η Google δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις προθέσεις της να κάνει το 4K streaming Premium-exclusive. Πιθανότατα, η εταιρεία πειραματίζεται με την αλλαγή για να δει την αντίδραση του κοινού και να αποφασίσει εάν η δημιουργία βίντεο 4K αποκλειστικά στο YouTube Premium είναι καλή ιδέα ή όχι. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν η Google θα κάνει αυτή την αλλαγή μόνο στα smartphone ή αν η αλλαγή απευθύνεται σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να αναπαράγει βίντεο YouTube.

Δείτε επίσης: Το YouTube Shorts αποκτά την δυνατότητα φωνητικής αφήγησης

Αν και ορισμένοι θα μπορούσαν δικαίως να υποστηρίξουν ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί 4K streaming σε smartphone, μια τέτοια αλλαγή αναμφίβολα θα αναστατώσει όσους παρακολουθούν YouTube video σε τηλεοράσεις και υπολογιστές.

Με 11,99 $ το μήνα, το YouTube Premium είναι πιο ακριβό από τις περισσότερες υπηρεσίες streaming media, συμπεριλαμβανομένων των Disney+, Amazon Prime Video ή Netflix (τουλάχιστον το βασικό πρόγραμμα). Για την Google, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αύξηση μιας σταθερής ροής εσόδων, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η διαφήμιση τα επόμενα χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: neowin.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS