ΑρχικήinetΤο Windows 11 22H2 προκαλεί διακοπές παροχής από σφάλματα

Το Windows 11 22H2 προκαλεί διακοπές παροχής από σφάλματα

Σύμφωνα με τη Microsoft, η νέα ενημέρωση των Windows 11 2022 προκαλεί διακοπές παροχής, αφήνοντας τα επιχειρηματικά τελικά σημεία των Windοws 11 μερικώς διαμορφωμένα και αποτυγχάνοντας να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διερευνά ζητήματα Remote Desktop στα Windows 11 22H2
Windows 11 22H2

Αυτό το γνωστό ζήτημα επηρεάζει πιθανότατα τα πακέτα παροχής (αρχεία .PPKG που χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση νέων τελικών σημείων σε εταιρικά ή σχολικά δίκτυα χωρίς απεικόνιση) κατά την αρχική φάση εγκατάστασης.

Η χρήση πακέτων παροχής στα Windows 11 έκδοση 22H2, ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμενόταν“, εξήγησε η εταιρεία.

Τα Windows ενδέχεται να έχουν ρυθμιστεί μόνο εν μέρει και το Out Of Box Experience ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ή να επανεκκινηθεί απροσδόκητα.

Η Microsoft πρόσθεσε ότι αυτό το ζήτημα δεν θα επηρεάσει τους διαχειριστές IT που παρέχουν συσκευές Windows στο δίκτυό τους. Ο κατάλογος των συσκευών που δεν επηρεάζονται περιλαμβάνει επίσης συστήματα Windows που χρησιμοποιούνται σε οικιακά ή μικρά δίκτυα γραφείου.

Οι διαχειριστές των Windows αντιμετωπίζουν προβλήματα παροχής για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Δείτε ακόμα: Windows 11 22H2 KB5017389: Κυκλοφόρησε με πολλές βελτιώσεις

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, τα πακέτα λειτουργούν καλά στο 21H2 αλλά αποτυγχάνουν παταγωδώς το 22H2 με σφάλμα 0x800700b7“, αναφέρει μια αναφορά.

διακοπές παροχής

Η Microsoft λέει ότι αυτή τη στιγμή διερευνά αυτό το πρόσφατα αναγνωρισμένο ζήτημα και θα παράσχει μια ενημέρωση με μια επερχόμενη έκδοση.

Μέχρι να είναι διαθέσιμη μια επίσημη επιδιόρθωση για αυτά τα προβλήματα παροχής, η εταιρεία προτείνει την παροχή συσκευών τελικού χρήστη πριν από την αναβάθμιση των Windows 11 22H2.

Εάν μπορείτε να προμηθεύσετε τη συσκευή Windows πριν την αναβάθμιση σε Windows 11, έκδοση 22H2, αυτό θα αποτρέψει το πρόβλημα“, είπε η Microsoft.

Η εταιρεία διερευνά επίσης αναφορές χρηστών για προβλήματα με την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης των Windοws 11 22H2, με αποτέλεσμα οι πελάτες Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας να μην συνδέονται, να αποσυνδέονται τυχαία ή να παγώνουν χωρίς προειδοποίηση.

Δείτε επίσης: Το update Windows 11 22H2 δεν θα προσφέρεται σε κάποια συστήματα Intel λόγω blue screens

Η Microsoft έχει προσθέσει επίσης αναστολές συμβατότητας για τον αποκλεισμό της Ενημερωμένης έκδοσης των Windows 11 2022 σε ορισμένα συστήματα λόγω προβλημάτων εκτυπωτή ή μπλε οθονών.

Από την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, τα Windows 11 22H2 έχουν εισέλθει σε μια νέα φάση ανάπτυξης καθώς είναι πλέον διαθέσιμα σε όλους όσους διαθέτουν κατάλληλες συσκευές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS