ΑρχικήUpdatesΗΠΑ: Αυξάνονται οι τιμές σε Apple Music, Apple TV+ και Apple One

ΗΠΑ: Αυξάνονται οι τιμές σε Apple Music, Apple TV+ και Apple One

 τιμές Apple Music Apple TV+ Apple One

Το τελευταίο διάστημα, αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες προχώρησαν σε αύξηση των τιμών τους είτε πρόσθεσαν διαφημίσεις για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Η Apple είχε διατηρήσει τις τιμές της ίδιες. Αυτό, όμως, φαίνεται πως άλλαξε τώρα. Το Apple Music και το Apple TV+ είναι πλέον και τα δύο πιο ακριβά. Η τιμή του πακέτου Apple One θα αυξηθεί επίσης για να καλύψει την αύξηση του κόστους αυτών των δύο υπηρεσιών. Το Apple One είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έως και έξι υπηρεσίες της Apple όπως Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+, Apple News+ και Apple Fitness+.

Δείτε επίσης: Το Apple Fitness+ θα έρθει στο iPhone στις 24 Οκτωβρίου

Η Apple δεν ανέφερε ποτέ την αύξηση των τιμών σε ένα email προς τους συνδρομητές ή σε ένα δελτίο τύπου, ωστόσο οι τιμές εμφανίζονται στις αντίστοιχες σελίδες. Σε δήλωσή του στο 9to5Mac, ένας εκπρόσωπος της Apple δήλωσε:

Η αλλαγή στο Apple Music οφείλεται στην αύξηση του κόστους αδειοδότησης, οπότε οι καλλιτέχνες και οι συνθέτες θα κερδίζουν περισσότερα χρήματα για τη ροή της μουσικής τους. Όσον αφορά στο Apple TV+, το παρουσιάσαμε σε χαμηλή τιμή επειδή είχαμε μόνο λίγες εκπομπές και ταινίες. Τώρα, τρία χρόνια αργότερα, το Apple TV+ διαθέτει πολλές βραβευμένες και ευρέως αναγνωρισμένες σειρές, ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και παιδικές και οικογενειακές εκπομπές“.

Δείτε επίσης: Apple Silicon Mac Pro: Διαθέτει CPU 24 πυρήνων, GPU 76 πυρήνων και μνήμη 192 ​​GB

Αν έχετε ατομικό πρόγραμμα, θα πληρώσετε 1 δολάριο το μήνα παραπάνω για το Apple Music και 2 δολάρια παραπάνω είτε για το Apple TV+ ή το Apple One. Παρά την αύξηση της τιμής, το Apple TV+ εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο οικονομικές πλατφόρμες streaming video. Από την άλλη μεριά, με την αύξηση της τιμής, το Apple Music έγινε ακριβότερο από το Spotify Premium, που είναι και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του.

Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει νέα zero-day ευπάθεια σε iPhones και iPad

Apple: Νέες τιμές για τις συνδρομητικές υπηρεσίες

Apple Music

  • Individual: $10.99 ανά μήνα (από $9.99)
  • Family: $16.99 ανά μήνα (από $14.99)
  • Annual: $109 ανά έτος (από $99)

Apple TV+

  • Μηνιαίο: $6.99 ανά μήνα (από $4.99)
  • Ετήσιο: $69 ανά έτος (από $49.99)

Apple One

  • Individual: $16.95 ανά μήνα (από $14.95)
  • Family: $22.95 ανά μήνα (από $19.95)
  • Premier: $32.95 ανά μήνα (from $29.95)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple αύξησε πρόσφατα τις τιμές για αγορές εντός εφαρμογής στο App Store σε πολλές χώρες σε όλη την Ασία και την Ευρώπη.

Πηγή: www.macworld.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS