ΑρχικήinetΑυτός ο κομψός ασύρματος φορτιστής iPhone σας καλύπτει πάντα

Αυτός ο κομψός ασύρματος φορτιστής iPhone σας καλύπτει πάντα

Αν έχετε ένα λίγο παλιότερο iPhone, πιθανώς έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία του δεν κρατάει τη φόρτισή της όσο παλιά. Τα περισσότερα iPhones μπορούν να φορτιστούν και να αποφορτιστούν 500 φορές πριν η μπαταρία αρχίσει να υποβαθμίζεται.

Δείτε επίσης: Ασύρματος φορτιστής 3 σε 1 σας εξοικονομεί χρόνο και χώρο

iPhone

Με την πάροδο του χρόνου, η μπαταρία του iPhone χάνει μέρος της χωρητικότητάς της. Ωστόσο, μπορεί να μην χρειαστεί να αγοράσετε νέα μπαταρία ακόμα. Αντί γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα εφεδρική ενέργεια μαζί σας.

Το Speedy Mag είναι ένας ευέλικτος ασύρματος φορτιστής iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή εν κινήσει. Είναι προς πώληση τώρα στην τιμή των 48,99 δολαρίων.

Δείτε ακόμα: Διέρρευσε ο φορτιστής του iPhone 12 και έχει νέα εμφάνιση!

Αν χρησιμοποιείτε το iPhone σας για εργασίες που σχετίζονται με την δουλειά σας, μια χαμηλή μπαταρία μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτική – μπορεί να σημάνει καταστροφή. Αυτός ο ασύρματος φορτιστής λειτουργεί με το iPhone 8 και τα νεότερα μοντέλα. Για το iPhone 12 ή νεότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο μαγνήτη και τη μεταλλική πλάκα για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ενώ φορτίζει. Το αν θα χρησιμοποιείτε τον φορτιστή σας ενώ είναι συνδεδεμένος στην πρίζα ή όχι, εξαρτάται από εσάς. Η μικρή οθόνη LCD θα σας ενημερώσει για το πόσο μπαταρία έχει απομείνει στη φορητή συσκευή σας. 

φορτιστής

Μην ανησυχείτε για την υπερφόρτιση των συσκευών σας με το Speedy Mag. Διαθέτει πολλαπλές ενσωματωμένες προστασίες για να διατηρείτε τις συσκευές σας ασφαλείς.

Δείτε επίσης: Prelude, ο φορητός και οικονομικός ασύρματος φορτιστής για smartphone

Αυτός ο μικρός φορτιστής είναι εξαιρετικά εύκολο να τον μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Το Speedy Mag μπορεί εύκολα να χωρέσει στα ίδια μέρη που θα αποθηκεύατε το iPhone σας. Αν κάνετε συχνά μακρινές πτήσεις ή έχετε μια γεμάτη εργάσιμη μέρα μπροστά σας, αυτός ο μικρός φορτιστής θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Έχει επίσης τη σύγχρονη εμφάνιση της Apple.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS