ΑρχικήGamingΗ Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation...

Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο Jim Ryan από τη Sony PlayStation δήλωσε ότι το τριετές σχέδιο της Microsoft για την υποστήριξη του Call of Duty στην πλατφόρμα της ήταν “ανεπαρκές από πολλές απόψεις”. Σε πρόσφατα σχόλια που έκανε στο gaming podcast SameBrain, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα παραταθεί επ’ αόριστον -ή τουλάχιστον για όσο υπάρχει το Playstation.

Δείτε επίσης: Το PlayStation 5 αποκτά φωνητική ενσωμάτωση Discord!

Call of Duty PlayStation

Δείτε επίσης: PlayStation VR2 headset: Αισιόδοξη η Sony – Σχεδιάζει μεγάλη παραγωγή

“Το Call of Duty δεν φεύγει από το PlayStation”, είπε. “Όσο υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν στο PlayStation, θα συνεχίσουμε να στέλνουμε παιχνίδια Call of Duty για να παίζουν, όπως ακριβώς κάναμε και με το Minecraft”.

Θέλουμε να δώσουμε στους παίκτες περισσότερες ευκαιρίες να παίξουν Minecraft σε διαφορετικά μέρη και όχι να μειώσουμε τον αριθμό των τόπων που μπορούν να παίξουν. Είναι καλό για τη διατήρηση των παικτών καθώς και για τα νέα μέλη της κοινότητας.

Δείτε επίσης: PlayStation Plus: Ποιά είναι τα μηνιαία games του Οκτωβρίου;

Τα σχόλια του Spencer έρχονται την ώρα που η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ξεκινήσει μια “έρευνα φάσης 2” σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά της Activision από τη Microsoft ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας λόγος για τον οποίο η βρετανική ρυθμιστική αρχή μπορεί να μην εγκρίνει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft είναι η ανησυχία ότι η Microsoft θα μπορούσε να περιορίσει το Call of Duty από τις κονσόλες PlayStation. Σε απάντηση, η Microsoft κατηγόρησε τη βρετανική ρυθμιστική αρχή ότι υιοθέτησε τις καταγγελίες της Sony στην αρχική της έρευνα. Παρά ταύτα, ο Spencer δήλωσε ότι η Microsoft είναι βέβαιη ότι η συμφωνία θα εγκριθεί μέχρι το τέλος του οικονομικού της έτους, τον Ιούνιο του 2023.

Το 2001, η Activision κυκλοφόρησε τον πρωτοποριακό τίτλο “Call of Duty” για PC και Mac. Η επιτυχία του “Call of Duty” οδήγησε σε μια σειρά από sequels που εξακολουθούν να είναι μερικά από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έγιναν ποτέ.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS