ΑρχικήinetΗ Amazon σταματά τις προσλήψεις λόγω ανησυχιών για την οικονομία

Η Amazon σταματά τις προσλήψεις λόγω ανησυχιών για την οικονομία

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις νέες προσλήψεις για το εταιρικό της εργατικό δυναμικό για τους επόμενους μήνες, καθώς θέλει να δει πού θα πάει η οικονομία.

“Η οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οπότε θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το πόσους νέους υπαλλήλους θα προσλάβουμε και ποιες επενδύσεις θα κάνουμε”, δήλωσε η Beth Galetti, ανώτερη αντιπρόεδρος της Amazon για τους ανθρώπους, την εμπειρία και την τεχνολογία.

Δείτε επίσης: S3crets Scanner: Δωρεάν εργαλείο για τη σάρωση εκτεθειμένων Amazon S3 buckets

Η Galetti σημειώνει ότι η Amazon είχε ήδη διακόψει τις προσλήψεις σε ορισμένες από τις δραστηριότητές της. Ωστόσο, η Amazon θα συνεχίσει να προσλαμβάνει backfills για να αντικαταστήσει υπαλλήλους που αποχωρούν και θα προσλάβει σταδιακά σε ορισμένες «στοχευμένες θέσεις». Τούτου λεχθέντος, η Amazon θα εξακολουθεί να “προσλαμβάνει έναν σημαντικό αριθμό ατόμων το 2023”, σύμφωνα με την Galetti.

Στα κέρδη του τρίτου τριμήνου, η Amazon είπε ότι σχεδίαζε να προσλάβει 150.000 για το δίκτυο των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ για να υποστηρίξει τις παραδόσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η Amazon είναι αισιόδοξη για τα Prime Video, Alexa, Grocery, Kuiper, Zoox και Healthcare. Τον Ιούλιο, η Amazon ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την One Medical έναντι 3,9 δισ. δολαρίων. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για το Project Kuiper λέγοντας ότι θα εκτοξεύσει 3.000 δορυφόρους ευρυεκπομπής στο διάστημα – δημιουργώντας έναν νέο ανταγωνιστή για την υπηρεσία Starlink της SpaceX. Ωστόσο, τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την Amazon Care – την υπηρεσία τηλεϊατρικής της.

Δείτε επίσης: Amazon: Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω Venmo

amazon προσλήψεις

Δείτε επίσης: Η Amazon Music δίνει στα μέλη του Prime πρόσβαση σε 100 εκατ. τραγούδια χωρίς διαφημίσεις

Η αύξηση των εσόδων του AWS της Amazon για το τρίτο τρίμηνο του 2022 επιβραδύνθηκε στο 27,5%, που είναι η χαμηλότερη ετήσια αύξηση της εταιρείας από το 2014. Ορισμένοι από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την Amazon στο μέλλον, όπως αναφέρεται στις δηλώσεις της για το μέλλον προς τους επενδυτές, είναι οι εξής: COVID-19, συναλλαγματικές ισοτιμίες, γεωπολιτικές εντάσεις, ύφεση, πληθωρισμός, επιτόκια, παγκόσμιες ελλείψεις εργατικού δυναμικού, ζητήματα εφοδιαστικής αλυσίδας, παγκόσμια γεγονότα και το πόσο γρήγορα εξελίσσεται το ηλεκτρονικό εμπόριο και η τεχνολογία cloud.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS