ΑρχικήUpdatesGalaxy S21: Λαμβάνει δεύτερο Android 13 update με το security patch Νοεμβρίου

Galaxy S21: Λαμβάνει δεύτερο Android 13 update με το security patch Νοεμβρίου

Η Samsung προσπαθεί να κυκλοφορήσει το Android 13 και το One UI 5.0 το συντομότερο δυνατό. Αλλά αυτό έχει αποβεί εις βάρος των ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, με τη Samsung να χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης: Samsung Maintenance Mode: Προστατεύει τα data σας όταν το κινητό είναι για σέρβις

Galaxy S21

Η σειρά Galaxy S21 είναι ένα παράδειγμα για το πώς η ενημέρωση Android 13 δεν ήρθε με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας – η ενημέρωση κυκλοφόρησε με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Οκτωβρίου στις περισσότερες χώρες. Αλλά τώρα η Samsung φέρνει το patch ασφαλείας του Νοεμβρίου στα Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra μέσω αυτού που ονομάζεται “Galaxy 21 series update 2.0” που βασίζεται στο Android 13.

Μια νέα ενημέρωση κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy S21 (μη συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S21 FE, το οποίο έλαβε την ενημέρωση κώδικα του Νοεμβρίου 2022 λιγότερο από μια εβδομάδα πριν) σε περίπου δώδεκα ευρωπαϊκές αγορές. Έρχεται με την έκδοση firmware G99xBXXS5DVK1 και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Νοεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης: Το Galaxy A73 5G της Samsung λαμβάνει το update Android 13

Η νέα ενημέρωση επικεντρώνεται καθαρά στην ενίσχυση της ασφάλειας των συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν δυσλειτουργίες που αντιμετωπίσατε με την αρχική έκδοση Android 13 για τη σειρά Galaxy S21 πιθανότατα δεν θα διορθωθούν με αυτή τη νέα ενημέρωση λογισμικού. Προς άμυνα της Samsung, ωστόσο, η ενημέρωση Android 13/One UI 5.0 ήταν αρκετά σταθερή για τα περισσότερα flagship που την έχουν λάβει, επομένως οι περισσότεροι χρήστες δεν πρέπει να έχουν κανένα λόγο για να παραπονεθούν.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης ασφαλείας Νοεμβρίου για το smartphone της σειράς Galaxy S21 από το μενού Settings » Software update χρησιμοποιώντας το κουμπί Download and install.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS