ΑρχικήinetΗ Tesla προσπαθεί να καταπνίξει τις φήμες για χαμηλή ζήτηση στην Κίνα

Η Tesla προσπαθεί να καταπνίξει τις φήμες για χαμηλή ζήτηση στην Κίνα

Η Tesla προσπαθεί να διαλύσει τις φήμες για χαμηλή ζήτηση στην Κίνα προσφέροντας νέες εκπτώσεις. Η Tesla China λέει ότι δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις τιμών μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: Tesla: Το Supercharger για non-Tesla EVs λανσάρεται στην Ιταλία

Tesla κίνα

Τους τελευταίους μήνες, η Tesla χρησιμοποίησε αρκετούς «μοχλούς ζήτησης» για να ενισχύσει τη ζήτηση στην Κίνα.

Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέραμε, η Tesla έγινε πιο προσιτή στην Κίνα μειώνοντας τις τιμές των αυτοκινήτων Model 3 και Model Y. Επιπλέον, εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα referral – αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια που η Tesla μείωσε τις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων της.

Αργότερα, η αυτοκινητοβιομηχανία λάνσαρε και μια νέα έκπτωση σε μετρητά με τους ασφαλιστικούς της εταίρους στην Κίνα.

Δείτε επίσης: Tesla: Δεύτερη μαζική ανάκληση που αφορά 300.000 οχήματα

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα ανέφεραν αρχικά ότι αυτές οι στρατηγικές για την τόνωση της ζήτησης ήταν επιτυχείς, με τόσους πολλούς ανθρώπους να επιθυμούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που ο κινεζικός ιστότοπος της Tesla κατέρρευσε.

Αρκετές πηγές μέσων ενημέρωσης από την Κίνα αναφέρουν ότι τα πρόσφατα κίνητρα δεν είχαν την αναμενόμενη θετική αντίδραση.

Το Sina Technology News ανέφερε ότι όλα αυτά τα προωθητικά προγράμματα έφεραν μόνο το μισό περίπου ποσό παραγγελιών που αναμενόταν:

Η Tesla έκανε πρόσφατα δύο γύρους μεγάλων μειώσεων τιμών και προωθητικών ενεργειών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Sun Shaojun, τον ιδρυτή της Auto Fans, η Tesla έλαβε μόνο 50.000 παραγγελίες μετά την ανακοίνωση της τελευταίας μείωσης των τιμών- πολύ κάτω από τις 100.000-170.000 παραγγελίες που ανέμεναν πολλοί άνθρωποι του κλάδου.

Οι φήμες λένε ότι η Tesla σχεδιάζει να μειώσει ακόμη περισσότερο τις τιμές της στην Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Huxiu.

Δείτε επίσης: Η Tesla προσθέτει το Apple Music στα οχήματά της

Παρά την προσφορά δύο προωθητικών ενεργειών, οι παραγγελίες της Tesla εξακολουθούν να είναι χαμηλότερες από τις αναμενόμενες. Για να προσπαθήσει να δημιουργήσει περισσότερες πωλήσεις, η Tesla θα μειώσει τις τιμές πριν από το τέλος του έτους.

Ωστόσο, η Tesla China διέψευσε και επίσημα τις φήμες για νέες μειώσεις τιμών – οι τιμές μέχρι το τέλος του χρόνου θα μείνουν ως έχουν.

Λίγα λόγια για τα αυτοκίνητα Tesla: ο έξυπνος σχεδιασμός τους τα βοηθά να αποδίδουν καλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, η προηγμένη τεχνολογία τους σημαίνει ότι είναι πάντα ενημερωμένα με νέες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και το εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης τους εξασφαλίζει ότι οι οδηγοί δεν θα μείνουν ποτέ χωρίς ρεύμα! Αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει αξιόπιστες επιδόσεις και τεχνολογία αιχμής, τότε θα ξέρετε ήδη ότι τα Tesla είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS