ΑρχικήUpdatesMoovit: Θα δείχνει το live location των οχημάτων συγκοινωνίας

Moovit: Θα δείχνει το live location των οχημάτων συγκοινωνίας

Την Τρίτη, η ισραηλινή εφαρμογή σχεδιασμού αστικών ταξιδιών Moovit ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις κινήσεις των γραμμών μεταφοράς κατά μήκος ενός χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από την αντίστροφη μέτρηση άφιξης του Moovit σε πραγματικό χρόνο, η νέα λειτουργία παρέχει στους χρήστες ακριβέστερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους μετακίνησής τους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Windows Server updates: Προκαλούν restart και freeze σε domain controllers

Moovit

Ο Yovav Meydad, επικεφαλής ανάπτυξης και μάρκετινγκ του Moovit, εξήγησε στο TechCrunch ότι “το Live Location προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπετε τις γραμμές μεταφοράς, που εμφανίζονται στο χάρτη ως εικονίδια, να κινούνται κατά μήκος του χάρτη καθώς προχωρούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους”. Συνέχισε λέγοντας ότι η λειτουργία αυτή είναι προσβάσιμη από κάθε οθόνη του Moovit, όπου υπάρχει διαθέσιμη μια αντίστροφη μέτρηση άφιξης σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτού που ονόμασε “Action Bar” στο κάτω μέρος της εν λόγω οθόνης.

Δείτε επίσης: To Nothing Phone 1 λαμβάνει το Nothing OS 1.1.7 update

Η λειτουργία live location είναι πλέον διαθέσιμη για οχήματα δημόσιων μεταφορών που έχουν εγκατεστημένο σύστημα εντοπισμού GPS, συμπεριλαμβανομένων λεωφορείων, τρένων, τραμ, μετρό και πλοίων σε περισσότερες από 220 πόλεις σε 38 χώρες.

Για να δείτε πού βρίσκεται η γραμμή σας σε πραγματικό χρόνο, απλώς πατήστε το κουμπί “Live Location” στην κάτω γραμμή της οθόνης. Θα ανοίξει ένας χάρτης και θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο που κινείται κατά μήκος της γραμμής συγκοινωνίας, επιτρέποντας στους χρήστες του Moovit να κοιτάζουν τα τηλέφωνά τους με αγωνία, βλέποντας το εικονίδιο του μικρού λεωφορείου όλο και πιο κοντά στη στάση τους.

Δείτε επίσης: Apple Watch Ultra: Το νέο Oceanic+ σας βοηθά στις καταδύσεις!

Ο Meydad δήλωσε ότι οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να βλέπουν πότε ενημερώθηκαν για τελευταία φορά τα δεδομένα παρακολούθησης και να λαμβάνουν service alerts για τη συγκεκριμένη γραμμή. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν πολλές γραμμές που κινούνται στο χάρτη ταυτόχρονα.

“Η ύπαρξη αυτού του επιπλέον πλαισίου επιτρέπει στους χρήστες να εξετάσουν όλες τις επιλογές τους και να κάνουν την καλύτερη επιλογή ώστε να φτάσουν γρήγορα εκεί που θέλουν”, δήλωσε ο Meydad.

Το Moovit είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Λειτουργεί συνδυάζοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τους επίσημους παρόχους συγκοινωνιών με δεδομένα που προέρχονται από το πλήθος από άλλους επιβάτες. Αυτό επιτρέπει στο Moovit να παρέχει επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές, τα δρομολόγια, τις καθυστερήσεις και πολλά άλλα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και λειτουργίες όπως προγραμματισμό διαδρομών, οδηγίες βήμα προς βήμα, εκτιμώμενους χρόνους άφιξης, ειδοποιήσεις για διακοπές υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS