ΑρχικήUpdatesΚυκλοφορεί η δυνατότητα καραόκε Apple Music Sing

Κυκλοφορεί η δυνατότητα καραόκε Apple Music Sing

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το Apple Music Sing, μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να τραγουδούν τα αγαπημένα τους τραγούδια με ρυθμιζόμενα φωνητικά και στίχους σε πραγματικό χρόνο. Το Apple Music Sing προσφέρει πολλαπλές προβολές στίχων για να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν ντουέτα, να κάνουν πρώτες/δεύτερες φωνές και πολλά άλλα — όλα ενσωματωμένα στην απαράμιλλη εμπειρία στίχων της Apple Music. Με έναν διευρυνόμενο κατάλογο δεκάδων εκατομμυρίων από τα πιο τραγουδιστικά τραγούδια του κόσμου, το Apple Music Sing κάνει διασκεδαστικό και εύκολο για οποιονδήποτε να τραγουδήσει.

Δείτε επίσης: Nothing: Η startup του Carl Pei θέλει να ανταγωνιστεί την Apple στις ΗΠΑ

Apple Music Sing

Το Apple Music Sing θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές του Apple Music παγκοσμίως αργότερα αυτό το μήνα. Θα μπορείτε να το απολαμβάνετε στο iPhone, το iPad και το νέο Apple TV 4K.

“Μια από τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στο Apple Music είναι η λειτουργία στίχων”, δήλωσε ο Oliver Schusser. “Οπότε θέλαμε να κάνουμε αυτή την εμπειρία ακόμα καλύτερη προσθέτοντας μια επιλογή για να τραγουδήσουμε μαζί. Αυτή η νέα προσθήκη θα είναι πραγματικά διασκεδαστική και οι πελάτες μας θα τη λατρέψουν!”

Το Apple Music Sing περιλαμβάνει:

  • Με τα ρυθμιζόμενα φωνητικά, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα φωνητικά επίπεδα ενός τραγουδιού. Μπορούν να τραγουδήσουν με τα αυθεντικά φωνητικά του καλλιτέχνη, να αναλάβουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ή να αναμείξουν εκατομμύρια τραγούδια στον κατάλογο του Apple Music.
  • Στίχοι σε πραγματικό χρόνο: Βυθιστείτε στα αγαπημένα σας τραγούδια με κινούμενους στίχους που χορεύουν στο ρυθμό των φωνητικών.
  • Background φωνητικά: Οι φωνητικές γραμμές που τραγουδιούνται ταυτόχρονα μπορούν να κινούνται ανεξάρτητα από τα κύρια φωνητικά για να διευκολύνουν τους χρήστες να ακολουθήσουν.
  • Προβολή ντουέτου: Αυτό διευκολύνει το τραγούδι σε ντουέτα ή κομμάτια με πολλούς τραγουδιστές.

Εκτός από την παροχή πρόσβασης σε δημοφιλή μουσική, το Apple Music θα λανσάρει και μια σειρά από πάνω από 50 λίστες αναπαραγωγής ειδικά σχεδιασμένες για καραόκε. Αυτές οι λίστες αναπαραγωγής θα περιλαμβάνουν όλα τα τραγούδια που έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να τραγουδήσουν και θα είναι βελτιστοποιημένες για την εμπειρία Apple Music Sing.

Δείτε επίσης: Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Apple Music είναι μια υπηρεσία streaming μουσικής που λανσαρίστηκε το 2015. Προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής και προσαρμοσμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παρέχει επίσης προσωπικές συστάσεις και περιεχόμενο για συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Με το Apple Music, μπορείτε να ακούτε ότι θέλετε σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε -και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Πηγή πληροφοριών: apple.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS