ΑρχικήReviewsSonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

Το επιδαπέδιο φωτιστικό Sonos Symfonisk όχι μόνο εξοικονομεί χώρο αλλά και συμπληρώνει την αισθητική του σπιτιού σας.

Η IKEA και η Sonos ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό προϊόν που συνδυάζει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Το νέο ηχείο-φωτιστικό Symfonisk είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που χρησιμεύει τόσο ως ηχείο υψηλής ποιότητας όσο και ως κομψό φωτιστικό δαπέδου. Η συσκευή αυτή θα αρχίσει να πωλείται τον Ιανουάριο σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο διαδίκτυο.

“Σχεδιάσαμε το επιδαπέδιο φωτιστικό επειδή συνειδητοποιήσαμε ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό χώρο για ένα τραπέζι για να τοποθετήσουν ένα φωτιστικό”, δήλωσε σε δήλωσή του ο επικεφαλής σχεδιασμού της σειράς IKEA, Stjepan Begic.

Δείτε επίσης: Γιατί η Ikea θέλει να μηνύσει έναν developer παιχνιδιού επιβίωσης σε κατάστημα επίπλων;

Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$
Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

Αν ψάχνετε για ένα φωτιστικό δαπέδου που να λειτουργεί και ως ηχείο και να ταιριάζει με την αισθητική της IKEA, τότε το ηχείο του φωτιστικού δαπέδου Symfonisk είναι ιδανικό για εσάς. Με τη ματ μαύρη βάση του, τις λεπτές ράβδους και το σκίαστρο από μπαμπού, είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει με την υπάρχουσα διακόσμησή σας. Και αν έχετε άλλα προϊόντα Symfonisk ή Sonos, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη λάμπα μέσω της έξυπνης εφαρμογής IKEA Home για να δημιουργήσετε μια καθηλωτική ρύθμιση οικιακού κινηματογράφου.

Το φωτιστικό δαπέδου, με 260 δολάρια, είναι το πιο ακριβό ηχείο στη σειρά Symfonisk. Τα τρέχοντα μοντέλα της εταιρείας έχουν τιμές μεταξύ 120 δολαρίων για ένα ηχείο βιβλιοθήκης (με κακή ποιότητα ήχου) και 250 δολαρίων για μουσικά έργα τέχνης τοίχου. Και αν θέλετε κάτι άλλο εκτός από το συμπεριλαμβανόμενο σκίαστρο για το επιδαπέδιο φωτιστικό σας, να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε ακόμη περισσότερα χρήματα–τα εναλλακτικά lampshades κοστίζουν από 39 έως 49 δολάρια.

Παρόλο που τα ηχεία Sonos Symfonisk είναι πιο προσιτά από τις συσκευές με το σήμα Sonos, τα μοντέλα συνεργασίας με την ΙΚΕΑ δεν διαθέτουν ενσωματωμένη βοηθό AI. Για να τα ελέγξετε με τη φωνή σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ξεχωριστό προϊόν Alexa, Google Assistant ή HomePod. Ακόμα κι έτσι, εξακολουθούν να υποστηρίζουν άλλες δημοφιλείς λειτουργίες της Sonos, όπως ο συντονισμός TruePlay (μόνο για χρήστες iOS) και η pairing ηχείων.

Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$
Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

Δείτε επίσης: Starbucks και Samsung δημιουργούν μια σειρά θηκών για Galaxy smartphones και ακουστικά

Η συγχώνευση της ηχητικής εξυπνάδας της Sonos με το μοναδικό στυλ σπιτιού της ΙΚΕΑ είχε ως αποτέλεσμα τη σειρά Symfonisk, η οποία κυκλοφόρησε το 2019. Σύμφωνα με τις εταιρείες, ο συνδυασμός βοηθά τους πελάτες που ζουν σε μικρότερα σπίτια ή διαμερίσματα, απελευθερώνοντας χώρο στα τραπέζια ή στο πάτωμα, για παράδειγμα.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS