ΑρχικήgamingΑυτά τα Christmas apps θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα

Αυτά τα Christmas apps θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα

Η περίοδος των γιορτών είναι εδώ και βρήκαμε μια σειρά από Christmas apps που θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο εορταστικό κλίμα! Περιλαμβάνουν διασκεδαστικά παιχνίδια, trackers για το έλκηθρο του Άη Βασίλη, λίστες επιθυμίων για τα Χριστούγεννα και πολλά άλλα!

Christmas apps

Δείτε επίσης: Το iOS 16.2 ανανεώνει το Home app και δημιουργεί προβλήματα: Η Apple αποσύρει την αναβάθμιση

Τα περισσότερα είναι δωρεάν, ενώ άλλα έχουν μια μικρή χρέωση. Χωρίς άλλη καθυστέρηση ας δούμε τα καλύτερα Christmas apps για τα φετινά Χριστούγεννα!

1. Christmas Cookie — Help Santa

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να ετοιμαστεί για τα Χριστούγεννα. Πώς; Μα φυσικά κάνοντας swap μπισκότα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων!

Το Cookie Swap είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης, όπου οι παίκτες πατούν, σαρώνουν και συνδυάζουν διαφορετικές γεύσεις μπισκότων για να ταιριάξουν τρία ή περισσότερα τη φορά. Μπορείτε να ανοίξετε κουτιά δώρων, να λιώσετε χιονάνθρωπους και να σπάσετε χριστουγεννιάτικες κάλτσες για να πάρετε power-ups.

Ταιριάξτε τα μπισκότα για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρησιμοποιήστε τα πλακίδια με βέλη για να καθαρίσετε μεγάλες ομάδες μπισκότων ταυτόχρονα.

Αυτό κάνει τον Άγιο Βασίλη τόσο χαρούμενο που το γιορτάζει χορεύοντας και τραγουδώντας!

2. NORAD Tracks Santa

Η εφαρμογή NORAD Tracks Santa είναι ο μόνος τρόπος για να παρακολουθείτε τον Άγιο Βασίλη καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο την παραμονή των Χριστουγέννων, παραδίδοντας δώρα στα παιδιά.

Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, συνδέεται με έναν ιστότοπο όπου εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε να μετρήσετε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης ένα arcade με ένα διαφορετικό παιχνίδι που γίνεται προοδευτικά πιο δύσκολο όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, τη στιγμή που ο Άγιος Βασίλης ξεκινά το ταξίδι του, το πρόγραμμα αρχίζει να τον παρακολουθεί και να τον ακολουθεί.

3. Christmas Countdown 2022

Αυτή η εφαρμογή είναι σαν ένα ημερολόγιο για το τηλέφωνό σας, μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά πρέπει να πληρώσετε για την έκδοση premium για να έχετε υψηλής ποιότητας ταπετσαρίες και πρόσβαση στη μουσική Adeste Fideles και Twelve Days of Christmas.

Το Ημερολόγιο των Χριστουγέννων θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Δεκεμβρίου.

Στην οθόνη ρυθμίσεων έχει προστεθεί ένας επιλογέας γλώσσας και μπορείτε πλέον να επιλέξετε τις προτιμήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του συστήματός σας.

Christmas apps

4. Santa’s Naughty or Nice List+

Μεταξύ των διαφόρων διαθέσιμων εφαρμογών παιχνιδιού “άτακτος ή καλός”, αυτή είναι η πιο δημοφιλής για τους χρήστες του iOS.

Εάν είστε γονέας που θέλει να διασκεδάσει με τα παιδιά του με θέμα τα Χριστούγεννα ή/και να χρησιμοποιήσει τον Άγιο Βασίλη ως μέσο για να τα κάνει να συμπεριφερθούν σωστά, τότε αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για εσάς.

Ουσιαστικά, τα παιδιά σας παρακολουθούν ένα προηχογραφημένο βίντεο με τον Άγιο Βασίλη και στη συνέχεια τοποθετούν το δάχτυλό τους σε έναν σαρωτή. Το μηχάνημα θα τα κατατάσσει είτε σε “άτακτα” είτε σε “καλά” με βάση τη σάρωση του δακτυλικού τους αποτυπώματος.

Οι γονείς μπορούν να ορίσουν τα αποτελέσματα σε “τυχαία”, “άτακτα” ή “καλά” από πριν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για Android με καλή βαθμολογία, όπως το Naughty or Nice Photo Scanner Game.

Δείτε ακόμα: Top apps για να μάθετε εύκολα ξένες γλώσσες

5. Christmas Wallpaper 4K

Με αυτή τη συλλογή από όμορφες ταπετσαρίες με θέμα τα Χριστούγεννα, το smartphone σας θα ενσαρκώνει το θαύμα της εορταστικής περιόδου. Οι ταπετσαρίες είναι εικόνες με ανάλυση Full HD ή 4K που φαίνονται εξαιρετικά στις οθόνες Super AMOLED.

Η εφαρμογή επιμελείται δεκάδες όμορφες, μοναδικές χριστουγεννιάτικες ταπετσαρίες, από περιτυλίγματα δώρων και vintage στολίδια μέχρι εικόνες του Άγιου Βασίλη και απόψεις χριστουγεννιάτικων δέντρων.

6. Yasa Pets Christmas

Αναμειγνύοντας γάτες και Χριστούγεννα, δημιουργείτε ένα απίστευτα αξιολάτρευτο αποτέλεσμα. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα ψηφιακό κουκλόσπιτο στο οποίο οι παίκτες μπορούν να πατήσουν και να εξερευνήσουν καθώς η γατοοικογένεια στην οθόνη γιορτάζει την ημέρα των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να ανοίξετε δώρα, να ντύσετε τις γάτες, να στρώσετε το τραπέζι για το δείπνο και πολλά άλλα. Είναι η τέλεια επιλογή για γονείς με μικρά παιδιά και για τους λάτρεις των γατών που θέλουν να χαλαρώσουν με μια χριστουγεννιάτικη εφαρμογή.

7. Christmas Booth: Photo Fun

Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε χιονάνθρωπο ή τη γάτα σας σε τάρανδο. Το Christmas Booth σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες ή να πάρετε από αυτές που έχετε αποθηκευμένες και να επιλέξετε από μια ποικιλία αυτοκόλλητων με θέμα τα Χριστούγεννα για να μετατρέψετε οποιονδήποτε σε χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα.

Μπορείτε επίσης να στείλετε τη φωτογραφία σας μέσω Twitter ή Facebook.

8. A Charlie Brown Christmas

Σε αυτό το παιχνίδι, βοηθήστε τον Τσάρλι Μπράουν και τους φίλους του να ανακαλύψουν το νόημα των Χριστουγέννων. Η χριστουγεννιάτικη εφαρμογή, με αφηγητή τον Peter Robbins, διαθέτει το αυθεντικό soundtrack από το εορταστικό αφιέρωμα.

Μετατρέποντας την κλασική ιστορία σε ένα διαδραστικό παραμύθι, τα κινούμενα σχέδια αυτής της εφαρμογής ζωντανεύουν τις γοητευτικές εικονογραφήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο Charlie Brown με πάνω από 150 στολίδια και διακοσμητικά.

Υπάρχουν εκπαιδευτικά στοιχεία όπου μπορείτε να πατήσετε για να ακούσετε μεμονωμένες λέξεις, αλλά μπορείτε επίσης να επισημάνετε σημαντικά τμήματα για μελλοντική αναφορά. Μαζί με ένα πακέτο αυτοκόλλητων iMessage, αυτή η εφαρμογή μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 5 δολάρια.

Δείτε επίσης: Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή Shortcuts

9. The Christmas List

Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας. Κάντε έναν κατάλογο με όλους όσους πρέπει να αγοράσετε δώρα και, στη συνέχεια, υπολογίστε πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε για κάθε άτομο. Πατώντας ένα όνομα, μπορείτε να δείτε τι αντικείμενα πρέπει να αγοράσετε για το άτομο καθώς και τον προϋπολογισμό

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS