ΑρχικήinetΟι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι πιο φωτεινές από ποτέ

Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι πιο φωτεινές από ποτέ

Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι πιο φωτεινές από ποτέ, διαθέτοντας έως και 70% πρόσθετη φωτεινότητα!

Η LG παρουσιάζει τη βελτιωμένη σειρά τηλεοράσεων OLED για την φετινή χρονιά και αν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί τη συσκευή σε ένα καλοφωτισμένο δωμάτιο, τότε αυτές οι νέες τηλεοράσεις είναι για εσάς. Οι νέες τηλεοράσεις της σειράς G3 της LG, διαθέτουν Brightness Booster Max που μπορεί να παράγει έως και 70% πιο φωτεινά οπτικά στοιχεία- κάνοντας αυτές τις συνεδρίες προβολής κατά τη διάρκεια της ημέρας πολύ πιο εύκολες για τα μάτια!

Δείτε επίσης: LG Gram 17 review: Κορυφαία χαρακτηριστικά

Τα πρωτοποριακά μοντέλα G3, C3 και 8K Z3 διαθέτουν τον νέο επεξεργαστή a9 Gen 6 που σας προσφέρει AI upscaling, χαρτογράφηση τόνων HDR και ευκρίνεια εικόνας με βάση τα αντικείμενα. Αυτό το τσιπ προσφέρει και ανώτερη επεξεργασία ήχου AI για ήχο surround 9.1.2 καναλιών μόνο από τα ηχεία της τηλεόρασής σας! Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε την LG, καθώς έχει ένα επιπλέον κίνητρο με τη λειτουργία WOW Orchestra – ενισχύοντας το output των νεότερων ηχομπάρων της, όταν συνδυάζονται με τα ηχεία της τηλεόρασής σας που είναι ήδη στη θέση τους.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η τιμή για την νέα οθόνη gaming UltraGear της LG!

Η LG κατανοεί ότι το προηγούμενο interface της μπορεί να ήταν πολύ κουραστικό για ορισμένους χρήστες. Με την εισαγωγή του webOS 23 στις τηλεοράσεις OLED 2023, το scroll περιορίζεται πλέον σε δύο σελίδες με λιγότερες κατηγορίες και ταχύτερη πρόσβαση στη μουσική και τα σπορ. Για να προσθέσετε ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, στη διάθεσή σας είναι τα προσωπικά προφίλ, οι προσαρμόσιμες γρήγορες ρυθμίσεις που τροφοδοτούνται από προτάσεις λέξεων-κλειδιών αναζήτησης βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, η συμβατότητα Matter σας επιτρέπει να συγχρονίσετε εύκολα συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές με την τηλεόρασή σας!

OLED 2023 LG

Η σειρά θα φαίνεται οικεία κατά κάποιο τρόπο, αν και υπάρχουν μερικές άλλες αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις. Η Z3 εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο μοντέλο με οθόνες 8K 77 και 88 ιντσών- ωστόσο, αυτό που διαφοροποιεί την G3 από τους ομότεχνούς της είναι ο σχεδιασμός zero-gap, ο οποίος την καθιστά κατάλληλη για wall-mounting. Αυτή η νέα προσφορά εκτείνεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 55 ίντσες έως μια εντυπωσιακή οθόνη 97 ιντσών – απλώς σημειώστε ότι η λειτουργία φωτεινότητας 70 τοις εκατό υπάρχει μόνο στις οθόνες 55, 65 και 77 ιντσών. Τέλος, μια ακόμη σειρά που ονομάζεται C3 καλύπτει μοντέλα 42 έως 83 ιντσών, αλλά χωρίς προηγμένα χαρακτηριστικά αύξησης της φωτεινότητας.

Παρακάμπτοντας τη σειρά A, η LG προωθεί τώρα τη σειρά B3 ως την ιδανική επιλογή OLED για gamers με χαμηλό budget. Παρόλο που διαθέτει τσιπ χαμηλότερης ποιότητας και δεν έχει δυνατότητες ενίσχυσης της φωτεινότητας, αυτό το μοντέλο εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 4K στα 120Hz – η οποία είναι ιδανική για όσους παίζουν με την τελευταία γενιά κονσολών! Διαθέσιμο σε μεγέθη 55, 65 και 77 ιντσών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό μέγεθος οθόνης χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Δείτε επίσης: Το LG Velvet θα λάβει το Android 13 στο Q1 του 2023

Όπως συμβαίνει συχνά με τα λανσαρίσματα της LG, θα πρέπει να περιμένετε για λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα όσον αφορά την επιλογή της τηλεόρασης OLED 2023. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η G3 θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της λόγω της πρόσθετης ενίσχυσης της φωτεινότητας και των χαρακτηριστικών gapless mounting. Αυτές οι αναβαθμίσεις μπορεί να μην μοιάζουν με σημαντικές καινοτομίες, αλλά σίγουρα αποτελούν μια αξιόλογη προσθήκη αν θέλετε να αντικαταστήσετε μια παλαιότερη συσκευή.

Η LG ιδρύθηκε το 1947 ως GoldStar Co., Ltd. και ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση που πωλούσε ραδιόφωνα και άλλα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Μετά από δεκαετίες καινοτομίας και επέκτασης, η GoldStar άλλαξε το όνομά της σε LG Electronics το 1995. Μέχρι τότε, η εταιρεία είχε αναπτυχθεί σημαντικά και πωλούσε προϊόντα που κυμαίνονταν από τηλεοράσεις μέχρι πλυντήρια ρούχων και smartphones. Σήμερα, η LG έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS