ΑρχικήinetΗ Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Η Samsung Display αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED που μπορεί να διπλώνει και να επεκτείνεται με ολίσθηση!

Η Samsung παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στην τεχνολογία οθόνης – την πρώτη αναδιπλούμενη, συρόμενη οθόνη OLED στον κόσμο. Αυτή η πρωτοποριακή νέα τεχνολογία είναι βέβαιο ότι θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τις οθόνες και θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων για το σχεδιασμό συσκευών. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι κάνει αυτή την καταπληκτική νέα οθόνη τόσο ξεχωριστή 

Η Samsung, ηγέτης στις οθόνες OLED για κινητά, παρουσίασε τη νεότερη εφεύρεσή της – Flex Hybrid OLED. Αυτό το εύκαμπτο πάνελ προορίζεται για την επόμενη γενιά συσκευών, όπως smartphones, φορητοί υπολογιστές και tablet, που μπορούν να λυγίζουν και να επεκτείνονται. Μπορεί να διπλωθεί από τη μία πλευρά και να επεκταθεί (με ολίσθηση) στην άλλη άκρη- μετατρέποντας οποιαδήποτε συμπαγή συσκευή σε κάτι πολύ μεγαλύτερο!

Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!
Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Δείτε επίσης: Πώς να βγάλετε Portrait Mode βίντεο με ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy

Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία σε οπτική ποιότητα με την οθόνη Flex Hybrid OLED της Samsung Display, των 10,5 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 4:3 – μια συσκευή που μπορεί να ανοίξει από τη μία πλευρά και να επεκταθεί σε μια απίστευτη οθόνη 12,4 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:10! Απολαύστε εξαιρετικά ζωντανό μαύρο, σχεδόν τέλειες γωνίες θέασης και εντυπωσιακή φωτεινότητα για την καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο. Η Samsung παρουσιάζει αυτό το υπέροχο προϊόν στο CES 2023 στο Λας Βέγκας. Δείτε όλα αυτά να ξεδιπλώνονται από πρώτο χέρι σε αυτό το επαναστατικό πάνελ OLED της Samsung!

Η Samsung Display θα παρουσιάσει επίσης δύο πρωτοποριακά πάνελ OLED που μπορούν να ανοίγουν και να επεκτείνονται με ολίσθηση. Το Flex Slidable Solo είναι μια οθόνη 14 ιντσών που επεκτείνεται σε 17,3 ίντσες όταν ανοίγει από τη μία πλευρά, ενώ το Flex Slidable Duet ανοίγει προς τα έξω και προς τις δύο κατευθύνσεις για μια εντυπωσιακή αναβάθμιση από 14 ίντσες σε 17,3 ίντσες! Αυτές οι πρωτοποριακές οθόνες αφής παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Intel Innovation 2022– τώρα είναι διαθέσιμες για το κοινό στη φετινή CES!

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ίσως έρχεται με καλύτερο σύστημα ψύξης

Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!
Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung Display φέρεται να πειραματίζεται με αυτό το OLED πάνελ γιατί προορίζεται για συσκευές που μπορούν να μετατραπούν από smartphones σε tablets και φορητούς υπολογιστές. Αυτή η τεχνολογία δεν θα είναι φθηνή όταν τελικά βγει στην αγορά- οι κατασκευαστές συσκευών πρέπει να εφαρμόσουν προηγμένες τεχνολογίες στο λογισμικό τους, καθώς και ανθεκτικούς μεντεσέδες και μεταλλικές πλάκες για να υποστηρίξουν αυτή την πτυσσόμενη και ολισθαίνουσα οθόνη. Παρόλο που παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή, η προσμονή συνεχίζει να αυξάνεται γύρω από αυτό που ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει επαναστατικό στον κόσμο της τεχνολογίας.

Με την εισαγωγή των πάνελ OLED, μπορούμε πλέον να κατασκευάζουμε μικρότερες συσκευές που προσφέρουν μεγαλύτερες οθόνες. Αυτό καθιστά τις φορητές συσκευές κατάλληλα εργαλεία για επαγγελματίες, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Ωστόσο, μην περιμένετε να δείτε αυτά τα αντικείμενα σύντομα, καθώς η Samsung MX (ο κλάδος κινητής τηλεφωνίας της Samsung) λέγεται ότι δημιουργεί ένα tablet ικανό να διπλώνει δύο φορές!

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS