ΑρχικήinetΗ Motorola μας έδωσε μια εικόνα του ThinkPhone

Η Motorola μας έδωσε μια εικόνα του ThinkPhone

Η Motorola επιδιώκει να φτάσει την επιτυχία της σειράς φορητών υπολογιστών ThinkPad της Lenovo με το νεότερο τεχνολογικό της εγχείρημα: το ThinkPhone. Μόλις χθες, δημοσίευσε ένα teaser tweet που υπονοούσε την κυκλοφορία του τηλεφώνου τους το 2023, προκαλώντας ενθουσιασμό και προσμονή στους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας! Το hashtag #CES2023 είναι από τότε trending.

Δείτε επίσης: Moto G72: Δείτε το επόμενο τηλέφωνο mid-range της Motorola

thinkphone

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, γιατί το ThinkPhone αναμένεται να αποκαλυφθεί σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 8 Ιανουαρίου! Μέχρι στιγμής, δεν έχει καθοριστεί καμία ημερομηνία κυκλοφορίας – έτσι υπάρχει ακόμα ένα μικρό μυστήριο γύρω από το πότε θα φτάσει στα καταστήματα αυτή η επαναστατική συσκευή.

Δείτε επίσης: Motorola Edge 30: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του!

Για όσους είναι περίεργοι γιατί η Motorola λανσάρει ένα smartphone εμπνευσμένο από το ThinkPad, η εξήγηση δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Η Lenovo αγόρασε τη Motorola από τη Google το 2014 και έκτοτε αποτελεί το κύριο τμήμα τηλεφώνων της. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της μητρικής τους εταιρείας όταν δημιουργούν κάτι νέο για το δικό τους υποκατάστημα!

Το hashtag για το ThinkPhone υπονοεί ότι πρόκειται για μια “αναβάθμιση Business-grade”, υπονοώντας ότι θα διατεθεί στην αγορά ως ένα ελίτ, κορυφαίο τηλέφωνο και θα είναι προσαρμοσμένο σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Αυτό το έξυπνο λογοπαίγνιο σηματοδοτεί ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σε αυτή τη συσκευή – ενισχύοντας την ελκυστικότητά της!

Έχουμε ήδη αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας συσκευής και φαίνεται να είναι αρκετά εντυπωσιακή όσον αφορά τις επιδόσεις της. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα δούμε το Snapdragon 8 Gen 2, το ισχυρότερο chipset της Qualcomm αυτή τη στιγμή, οι φήμες αναφέρουν ότι το ThinkPhone θα τροφοδοτείται από το flagship του περασμένου έτους Android SoC – το Snapdragon 8+ Gen 1.

Δείτε επίσης: Η Motorola επεκτείνει τη λίστα των τηλεφώνων που θα λάβουν το Android 13 update

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το νέο ThinkPhone.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS