ΑρχικήHow ToΗ λήψη στιγμιότυπων οθόνης με τα Windows 11 είναι πανεύκολη

Η λήψη στιγμιότυπων οθόνης με τα Windows 11 είναι πανεύκολη

Αν αναρωτιέστε πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στα Windows 11, η διαδικασία δεν ήταν ποτέ πιο απλή! Με αυτή την ενημερωμένη έκδοση των Windows, η λήψη στιγμιότυπων oθόνης είναι μια εύκολη υπόθεση. Η λήψη ενός στιγμιότυπoυ πλήρους οθόνης, η αποτύπωση μιας περιοχής της οθόνης σας ή ακόμα και η χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου είναι πιο εύκολη από ποτέ! Αν θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11 σας έχουμε καλύψει με τρεις εύκολες μεθόδους!

Δείτε επίσης: Windows 11 Notepad app: Θα λάβει browser-style tabs

στιγμιότυπο οθόνης

Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με το Snipping Tool

  1. Μεταβείτε στο μενού Έναρξη, πληκτρολογήστε “snipping tool” στο πλαίσιο αναζήτησης και εκκινήστε την εφαρμογή.
  2. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Νέο“, θα μεταφερθείτε αμέσως στη διεπαφή. Με το Snipping Tool, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης με πολλούς τρόπους – ορθογώνια, ελεύθερου σχήματος, τετράγωνα, πλήρους oθόνης και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι επιλογές βρίσκονται βολικά στην κορυφή της διεπαφής του εργαλείου για εύκολη πρόσβαση.

Δείτε ακόμα: Windows 11 Snipping Tool: Μπορεί να κάνει εγγραφή της οθόνης!

Χρησιμοποιήστε το Xbox Game Bar

  1. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή παιχνιδιών, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα Win + G.
  2. Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπo οθόνης, μεταβείτε στην περιοχή Capture που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Take screenshot (Λήψη στιγμιότυπoυ οθόνης). Από προεπιλογή, το στιγμιότυπο οθόνης θα αποθηκεύεται με ασφάλεια στο φάκελο Videos/Captures για εύκολη πρόσβαση και ανάκτηση.
Windows 11

Τραβήξτε εύκολα στιγμιότυπα οθόνης με μερικές απλές συντομεύσεις πληκτρολογίου

Δείτε επίσης: KB5020044 Windows 11: Κυκλοφόρησε και φέρνει 25 βελτιώσεις

Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στον υπολογιστή σας, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο PrtSc. Με αυτή τη λειτουργία, θα μπορείτε να καταγράφετε ολόκληρη την οθόνη των Windows 11. Το PrtSc συλλαμβάνει γρήγορα την επιθυμητή εικόνα και την αποθηκεύει στο πρόχειρο για μελλοντική χρήση. Ζωντανέψτε το στιγμιότυπo οθόνης σας ανοίγοντας μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, επικολλώντας την εικόνα σε αυτήν και αποθηκεύοντάς την!

Τα διαισθητικά ενσωματωμένα εργαλεία των Windows 11 κάνουν τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης εύκολη, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων για να κάνουν το ίδιο πράγμα με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS