ΑρχικήinetSurface Duo 3 της Microsoft: Θα έχει foldable οθόνη

Surface Duo 3 της Microsoft: Θα έχει foldable οθόνη

Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι η Microsoft δεν προέβλεψε τις ανάγκες της αγοράς με τις συσκευές Surface Duo και Surface Duo 2. Όσο άλλες εταιρείες τεχνολογίας προωθούσαν αναδιπλούμενες οθόνες, η Microsoft πόνταρε στις διπλές επίπεδες οθόνες. Τελικά αυτή η απόφαση αποδείχθηκε ανεπιτυχής, καθώς οι άνθρωποι επέλεγαν όλο και περισσότερο πιο ευέλικτα σχέδια οθόνης.

Οι Surface Duo συσκευές δεν έκαναν καλές πωλήσεις, αντιθέτως τα foldable smartphone σημείωσαν μια φανερή αύξηση στην προτίμηση του κόσμου αλλά και στις πωλήσεις.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, η Microsoft αποφάσισε να προσαρμόσει τη στρατηγική της με βάση το feedback που έλαβε από την τελευταία της προσπάθεια.

Δείτε επίσης: Apple: Θα χρησιμοποιήσει δικό της WiFi chip στα iPhone του 2025;

Microsoft foldable smartphone Surface Duo 3

Τι περιμένουμε να δούμε και πότε έρχεται

Περιμένουμε το Surface Duo 3 με νέο look, με μια foldable εσωτερική οθόνη και μια flat εξωτερική οθόνη που θα μας θυμίζει το σχεδιασμό του Vivo X Fold και του Honor Magic V. Η συσκευή αυτή όπως «λένε» έχει υποβληθεί σε πολλούς πειραματισμούς και πρωτοτύπων hardware κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Αρχικά, η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Surface Duo 3 στο τέλος του τρέχοντος έτους, διατηρώντας το σχεδιασμό διπλής οθόνης των προκατόχων του, αλλά με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως στενότερες και μεγαλύτερες edge-to-edge οθόνες, ασύρματη φόρτιση και άλλες απροσδιόριστες βελτιώσεις.

Αργότερα όμως, η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να προχωρήσει τελικά με μια foldable οθόνη. Ως αποτέλεσμα, η εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας και οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, όπως οι προδιαγραφές, είναι προς το παρόν άγνωστες, καθώς η συσκευή βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης.

Πρόσφατες αναφορές είχαν προτείνει ότι το Surface Duo 3 θα είχε δυνατότητα στροφής 360 μοιρών, αλλά σύμφωνα πάντα με τις σημερινές πληροφορίες, η συσκευή της Microsoft θα έχει στην πραγματικότητα μόνο 180 μοιρών, όπως και τα περισσότερα foldable smartphone.

Δείτε επίσης: Η μητρική εταιρεία του Parler απέλυσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ονομασία Surface Duo 3 που χρησιμοποιούμε εδώ είναι για λόγους απλότητας.
Είναι πολύ πιθανό η Microsoft να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό όνομα.
Διάφορες πηγές δήλωσαν επίσης ότι η Microsoft επιδιώκει να κάνει τις συσκευές Android να ξεχωρίζουν περισσότερο από τον ανταγωνισμό δημιουργώντας μια εμπειρία οικοσυστήματος μεταξύ των συσκευών Android και Windows PC, παρόμοια με αυτή της Apple, με τα iPhone και τους Mac υπολογιστές.

Η Microsoft δεν έχει ως στόχο να μείνει μόνο στην παραγωγή των Surface Duo, αλλά να φτιάξει και άλλα smartphones. Εξετάζει και άλλα design, όχι μόνο για foldable, αλλά και για τα «κλασικά» flat smartphone.

Πηγή πληροφοριών: gsmarena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS