ΑρχικήHow ToPS5: Πώς να επαναφέρετε (reset) το DualSense controller;

PS5: Πώς να επαναφέρετε (reset) το DualSense controller;

Δυσκολεύεστε να συνδέσετε ασύρματα το χειριστήριο DualSense στην κονσόλα PlayStation 5; Το έχετε συνδέσει επιτυχώς με έναν υπολογιστή, αλλά τώρα δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον αρχικό του σκοπό στο PS5; Η επαναφορά του χειριστηρίου “PS5 DualSense controller” σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (reset) θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε ξανά εύκολα. Δείτε πώς!

PS5 DualSense controller

Ποιοι λόγοι απαιτούν την επαναφορά του χειριστηρίου;

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το DualSense controller είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του PS5. Αυτό το χειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους παίκτες μια καθηλωτική και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, αξιοποιώντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Δείτε επίσης: Το update Ιανουαρίου του PlayStation Plus έχει κάτι για όλους

Εάν, όμως, αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύζευξη ενός χειριστηρίου Sony DualSense με μια κονσόλα, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε να το επαναφέρετε. Σημειώστε ότι εάν θέλετε να αντιστοιχίσετε το controller σας με μια διαφορετική κονσόλα PS5, η επαναφορά του διασφαλίζει ότι τα παλιά δεδομένα σύζευξης θα αφαιρεθούν πλήρως.

Μπορείτε, επίσης, να αφαιρέσετε πληροφορίες σχετικά με άλλες συζευγμένες συσκευές, όπως Mac, PC ή smartphone που ενδέχεται να παρεμποδίζουν την κανονική λειτουργία του χειριστηρίου DualSense. Η επιλογή επαναφοράς καθιστά εύκολη την εκκίνηση από την αρχή, εάν δεν είστε σίγουροι γιατί το χειριστήριό σας δεν πραγματοποιεί σύζευξη ασύρματα στο PS5.

Πώς να επαναφέρετε το controller του PS5;

Για να επαναφέρετε χωρίς κόπο το χειριστήριο DualSense του PlayStation 5, απενεργοποιήστε το PS5 και αποσυνδέστε το χειριστήριο (αν είναι συνδεδεμένο). Στη συνέχεια, εντοπίστε τη μικρή τρύπα στο πίσω μέρος του χειριστηρίου σας.

Δείτε επίσης: Xbox Vs PlayStation: Η μάχη για τη κυριαρχία συνεχίζεται

PS5 χειριστήριο
PS5: Πώς να επαναφέρετε (reset) το DualSense controller;

Πιάστε έναν συνδετήρα ή οποιοδήποτε άλλο αιχμηρό αντικείμενο και εισάγετε το προσεκτικά στην οπή μέχρι να νιώσετε το κουμπί να πατιέται. Κρατήστε το πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα προκειμένου να επαναφέρετε το χειριστήριο. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει νέα προσπάθεια σύζευξης!

Για να γίνει η σύζευξη, ενεργοποιήστε την κονσόλα PlayStation 5 χρησιμοποιώντας το power button και συνδέστε το DualSense controller στη θύρα USB Type-A στο μπροστινό μέρος της μονάδας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο φόρτισης. Ενεργοποιήστε το χειριστήριό σας κρατώντας πατημένο το κουμπί “PS” και περιμένετε να γίνει σύζευξη.

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε την υπερθέρμανση στο Playstation 5;

Αυτές οι οδηγίες λειτουργούν τόσο για το τυπικό DualSense controller που συνοδεύει την κονσόλα όσο και για το DualSense Edge της Sony.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εύκολο να αντιστοιχίσετε το PS5 DualSense controller και με iPhone ή iPad, συσκευή Android, Apple TV ή υπολογιστή Windows. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε το πρώτα σε λειτουργία σύζευξης και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία στη συσκευή με την οποία θέλετε να το αντιστοιχίσετε.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS