ΑρχικήUpdatesApple: Διαθέσιμη η δημόσια beta 2 για iOS 16.3 και iPadOS 16.3

Apple: Διαθέσιμη η δημόσια beta 2 για iOS 16.3 και iPadOS 16.3

Η Apple έδωσε πρόσβαση στην δημόσια beta 2 έκδοση των iOS 16.3 και iPadOS 16.3 η οποία φέρνει καινούρια χαρακτηριστικά!

Η Apple κυκλοφόρησε τη δημόσια beta 2 των ενημερώσεων iOS 16.3 και iPadOS 16.3, παρέχοντας πρόσβαση στο νεότερο λογισμικό για όλους τους χρήστες σήμερα! Αυτό συμβαίνει αμέσως μετά τη χθεσινή έκδοση της Apple για προγραμματιστές, σηματοδοτώντας σχεδόν ένα μήνα από την αρχική κυκλοφορία των πρώτων δημόσιων beta. Τώρα μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε αυτή την επόμενη επανάληψη με τα νέα χαρακτηριστικά της για να δώσετε στη συσκευή σας μια ανανεωμένη αίσθηση.

Δείτε επίσης: Αναφορά: Η Apple θα φέρει Mac με οθόνη αφής το 2025

Apple: Διαθέσιμη η 2η δημόσια beta για iOS 16.3 και iPadOS 16.3
Apple: Διαθέσιμη η 2η δημόσια beta για iOS 16.3 και iPadOS 16.3

Αν έχετε εγγραφεί στο δωρεάν πρόγραμμα beta testing της Apple, η λήψη των beta του iOS 16.3 και του iPadOS 16.3 είναι δική σας – απλά εγκαταστήστε το αντίστοιχο certificate από τον ιστότοπο Public Beta!

Σε σύγκριση με τους προκατόχους του, το iOS 16.3 και το iPadOS 16.3 έχουν κατηγοριοποιηθεί ως πιο μικρές ενημερώσεις με μία εξαίρεση: την εισαγωγή φυσικών κλειδιών ασφαλείας για την προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας στους λογαριασμούς Apple ID! Αυτό το λογισμικό δίνει αναμφίβολα στους χρήστες μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στην online δραστηριότητά τους, κάτι που είναι πάντα ευπρόσδεκτη είδηση.

Αξιοποιώντας αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ένα φυσικό κλειδί ασφαλείας πιστοποιημένο με FIDO αντί για έλεγχο ταυτότητας συσκευής κάθε φορά που συνδέονται στο Apple ID τους στο iCloud ή σε οποιεσδήποτε νέες συσκευές.

Apple: Διαθέσιμη η 2η δημόσια beta για iOS 16.3 και iPadOS 16.3
Apple: Διαθέσιμη η 2η δημόσια beta για iOS 16.3 και iPadOS 16.3

Δείτε επίσης: Apple: Μείωση στις αποδοχές του Tim Cook κατά 40%

Οι δοκιμαστές του Apple HomePod beta θα συναντήσουν νέα μηνύματα για να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το Handoff για τη μεταφορά μουσικής, podcast ή τηλεφωνικών κλήσεων στο ηχείο. Αυτά τα ειδικά διαμορφωμένα μηνύματα αποσαφηνίζουν περαιτέρω αυτή τη διαδικασία και κάνουν τη χρήση του HomePod σας πιο εύκολη από ποτέ!

Απλά φέρτε το iPhone σας κοντά στο HomePod και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πολλά διαθέσιμα στοιχεία ελέγχου ή να μεταφέρετε το ηχητικό σας κλιπ. Όταν χρειαστεί, μπορείτε απλά να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αργότερα για εύκολη πρόσβαση ξανά!

Αν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα δημόσιας δοκιμής beta, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ενημερώσεις αμέσως- διαφορετικά, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να γίνουν διαθέσιμες δημοσίως αργότερα μέσα στο έτος!

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS