ΑρχικήUpdatesNetflix iOS: Ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone

Netflix iOS: Ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone

Το Netflix κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στην εφαρμογή για iOS, φέρνοντας ένα ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone. Το νέο interface διαθέτει νέα, πιο fluid animations, συμπεριλαμβανομένων parallax effects για τη μετακίνηση στοιχείων καθώς ο χρήστης κουνάει το τηλέφωνο.

Netflix interface

Netflix iPhone: Νέο ενδιαφέρον interface

Αν είστε φανατικός χρήστης του Netflix, η επανασχεδιασμένη εφαρμογή στο iPhone σας σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Μόλις την ανοίξετε, εμφανίζεται μια μεγάλη κάρτα που προωθεί μια ταινία ή σειρά. Η κάρτα κινείται με το parallax effect χρησιμοποιώντας το accelerometer του τηλεφώνου. Πέρα από αυτό, όμως, έχουν γίνει και άλλες αλλαγές. Τώρα το φιλτράρισμα περιεχομένου ανά κατηγορία έχει γίνει πιο απλό από ποτέ. Επίσης, πιο εύκολη και γρήγορη έχει γίνει και η εναλλαγή μεταξύ προφίλ, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αναζήτησης σε όποιο μέρος της εφαρμογής κι αν βρίσκεστε. Το Netflix γίνεται όλο και καλύτερο!

Δείτε επίσης: SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Όταν επιλέγετε μια ταινία ή μια εκπομπή, το art cover επεκτείνεται για να προβάλλει όλες τις πληροφορίες. Η καρτέλα “Coming Soon” έχει μετατραπεί σε “What’s New“, προβάλλοντας περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας.

Σύμφωνα με τον πρώην σχεδιαστή user interface (UI) του Netflix, Janum Trivedi, ο οποίος εργάστηκε στη νέα διεπαφή για την εφαρμογή Netflix, το έργο ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2022. Ο Trivedi αναφέρθηκε στο νέο update μέσω ενός tweet, ανεβάζοντας και ένα σχετικό βίντεο.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Νetflix μέσω του Discord

Σύμφωνα με τον Trivedi, οι αλλαγές που έρχονται με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Netflix για iPhone, περιλαμβάνουν:

  • Νέα διάταξη billboard που ανταποκρίνεται καθώς κουνάτε τη συσκευή σας, με ένα διακριτικό εφέ φωτισμού
  • Όμορφες διαβαθμίσεις ταπετσαρίας
  • Νέο card transition που είναι πλήρως διαδραστικό
  • Νέα launch/profile animations, haptics και πολλά άλλα!
Netflix iPhone iOS
Netflix iOS: Ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πρώην υπάλληλος του Netflix ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία “δίνει λίγη αγάπη” για την έκδοση Apple TV της εφαρμογής της, οπότε φαίνεται ότι το Netflix θα έχει επίσης μια νέα διεπαφή για το tvOS στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Νetflix Games: Τρεις νέες προσθήκες για τους χρήστες iPhone

Το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming και θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παρακολουθούν σειρές και ταινίες. Με τη μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου του, που περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, πρωτότυπα προγράμματα και ντοκιμαντέρ, το Netflix έφερε επανάσταση στην ψυχαγωγία. Προκειμένου να κρατήσει ευχαριστημένους τους συνδρομητές του, το Netflix κάνει συχνές ενημερώσεις, όπως αυτή στο interface της εφαρμογής για iPhone.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS