ΑρχικήUpdatesΤο app Google Find My Device λαμβάνει ανανέωση Material You

Το app Google Find My Device λαμβάνει ανανέωση Material You

Παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια γλώσσα σχεδιασμού Material You, η Google παρουσίασε το Android 12 το 2021. Παράλληλα με αυτή την έκδοση, μια σειρά από εφαρμογές της υπέστησαν ενημερώσεις για να γίνουν συμβατές με το Material You, συμπεριλαμβανομένων των Google Photos, Assistant, Drive & Keep – ακόμα και το Play Store! Δυστυχώς, δεν δόθηκε προτεραιότητα σε κάθε εφαρμογή για τη μετατροπή της στη νέα εμφάνιση: χρειάστηκε να φτάσουμε στον Μάιο του 2022 για να δούμε σημάδια αλλαγής στα Google News. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά του Find My Device! Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό σημείο καμπής, καθώς το Find My Device έχει υποστεί μια θεαματική αναμόρφωση του UI.

Δείτε επίσης: Google Password Manager: Θα προσθέτετε σημειώσεις στα password

Από την πρώτη χρήση του Find My Device μετά την ενημέρωση στην έκδοση v2.5.001, είναι άμεσα διαθέσιμη μια ολοκληρωμένη λίστα με τις συμβατές συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το λογαριασμό σας – γεγονός που σας διευκολύνει πολύ να βρείτε και να εντοπίσετε το τηλέφωνο, το smartwatch ή τα ακουστικά σας! Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν υπάρχουν πολλές συσκευές που συνδέονται με έναν λογαριασμό.

Θα παρατηρήσετε την απουσία του πράσινου ως κύριου χρώματος σε αυτή την πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Εάν είναι συνδεδεμένοι πολλοί λογαριασμοί Google στην κινητή συσκευή σας, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε έναν από αυτούς χρησιμοποιώντας έναν νέο επιλογέα λογαριασμών. Επιλέξτε το gadget που πρέπει να παρακολουθήσετε και η θέση του θα εμφανιστεί σε έναν χάρτη. Όπως και στο παρελθόν, στο κάτω μέρος υπάρχει ένα πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζει το ποσοστό μπαταρίας, την κατάσταση του δικτύου, τις επιλογές αναπαραγωγής ήχου για το είναι ασφαλές ή τις λειτουργίες διαγραφής.

Δείτε επίσης: Ανακαλύψτε κρυμμένα παιχνίδια του Google για ατελείωτη διασκέδαση

Find My Device

Υπάρχει επίσης υποστήριξη dark theme για να ταιριάζει με το θέμα του συστήματος. Με αυτή την ανανέωση έρχεται ένα ολοκαίνουργιο μοντέρνο UI που ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Google Material You. Παρόλο που το εικονίδιο εξακολουθεί να μην έχει δυνατότητες theming, θα μπορούσε να αποτελεί μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης έκδοσης από την Google – το Find My network για συσκευές Android!

Δείτε επίσης: Google Podcasts: Εξαφανίζονται από τα αποτελέσματα αναζήτησης

Προς το παρόν, η ανανέωση Material You είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Android του Find My Device. Ο ιστότοπος φαίνεται ίδιος, αν και πιθανότατα θα ανανεωθεί και αυτός σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS