ΑρχικήGamingΗ Nintendo «θα ενισχύσει» την παραγωγή του Switch;

Η Nintendo «θα ενισχύσει» την παραγωγή του Switch;

Τα αποθέματα του Switch εξαντλούνται και η Nintendo λέγεται ότι θα ενισχύσει την παραγωγή της.

nintendo Switch

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στο Nintendo Switch;

Πρόσφατη έκθεση του Bloomberg αποκάλυψε ότι η Nintendo αυξάνει την παραγωγή του Switch στον έκτο χρόνο λειτουργίας του, καθώς πούλησε περίπου 21 εκατομμύρια συστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου οικονομικού έτους. Παρόλο που μείωσε την πρόβλεψη των πωλήσεών της σε 19 εκατομμύρια μονάδες τον Νοέμβριο, η εταιρεία αισθάνεται πλέον σίγουρη ότι μπορεί να κατασκευάσει περισσότερες κονσόλες.

Μια αναφορά που προέρχεται από “άτομα που γνωρίζουν το θέμα” αποκάλυψε πώς η Nintendo σκοπεύει να βγάλει ακόμα περισσότερες μονάδες Switch στο επερχόμενο οικονομικό έτος, το οποίο ξεκινά τον Απρίλιο. Οι προμηθευτές και οι συνεργάτες έχουν ήδη ενημερωθεί για αυτά τα σχέδια από τον γίγαντα του gaming.

Προς το παρόν, η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τον οριστικό αριθμό των συστημάτων που σχεδιάζει να παράγει. Αντιθέτως, η εταιρεία θα προσαρμόσει την παραγωγή ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών και επί του παρόντος αναμένει “συνεχές” ενδιαφέρον για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος.

Δείτε επίσης: NYXI Wizard: Το επαναστατικό χειριστήριο για το Nintendo Switch

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, το Switch είχε ήδη πουλήσει 114 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο. Ετοιμάζεται για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά με επερχόμενα παιχνίδια όπως το Pikmin 4 και το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Οι αναλυτές υποστήριξαν επίσης ότι ένα Switch με θέμα Zelda θα «δελεάσει τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες κονσόλας» να αγοράσουν μια άλλη μονάδα το 2023.

Το Nintendo Switch φέρνει πραγματικά επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παίζουμε βιντεοπαιχνίδια, επιτρέποντάς μας να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας όπου θέλουμε να πάμε και προσφέροντάς μας πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη παλιών και νέων παιχνιδιών!

Πηγή πληροφοριών: nintendolife.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS