ΑρχικήinetTesla: Έρχεται ο υπερσύγχρονος φορτιστής CCS Magic Dock

Tesla: Έρχεται ο υπερσύγχρονος φορτιστής CCS Magic Dock

Η Tesla αποκάλυψε τον πολυαναμενόμενο προσαρμογέα CCSMagic Dock” στην εφαρμογή της, σηματοδοτώντας την επικείμενη έναρξη του δικτύου Supercharger της Τesla σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Δείτε επίσης: Η Tesla ανακοίνωσε αύξηση 20% για τον οικιακό σταθμό φόρτισης

Tesla

Πέρυσι, η Tesla υποσχέθηκε να ανοίξει το δίκτυο Supercharger στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο όταν αυτό δεν έγινε πραγματικότητα πολλοί απογοητεύτηκαν.

Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι η εμφάνισή του είναι επικείμενη. Θα μπορούσε να γίνει από μέρα σε μέρα ή ίσως να έχει ήδη δρομολογηθεί αθόρυβα.

Ενώ ο προσαρμογέας CCS της Tesla έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική αποτελεί πρόκληση, καθώς η εταιρεία βασίζεται στους ιδιόκτητους συνδέσμους Supercharger. Αυτό το εμπόδιο καθιστά πιο δύσκολη την εγκαθίδρυση του δικτύου τους εκεί.

Πέρυσι, το σχέδιο της Tesla να καταστήσει τον σύνδεσμό της το νέο βορειοαμερικανικό πρότυπο φόρτισης, ανοίγοντάς τον σε ανοιχτό κώδικα, έγινε λίγο πιο περίπλοκο. Ωστόσο, εξακολουθεί να φαίνεται ότι σκοπεύει να παρέχει έναν προσαρμογέα CCS στους σταθμούς φόρτισης, προκειμένου τα ηλεκτρικά οχήματα που δεν ανήκουν στην Τesla να μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους.

Δείτε ακόμα: Tesla: Πόσο κοστίζει τελικά η συντήρηση ενός Model Y;

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής της Tesla φαίνεται ότι έδωσε τη λύση στα ερωτήματά μας, καθώς περιλαμβάνει πλέον μια νέα εικόνα του Supercharger.

Magic Dock

Αυτή η εικόνα εμφανίζει μια σημαντικά μεγαλύτερη και πιο ευδιάκριτη υποδοχή σύνδεσης. Η Drive Tesla Canada έλαβε λεπτομέρειες σχετικά με μια συσκευή γνωστή ως Magic Dock, η οποία ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή του. Το Magic Dock είναι ένας απαραίτητος προσαρμογέας CCS που χρησιμεύει ως η πιο κατάλληλη βάση σύνδεσης Τesla για κάθε υπάρχοντα ιδιοκτήτη Tesla. Με άλλα λόγια, είναι απαραίτητο.

Παρ’ όλα αυτά, όσοι δεν έχουν στην κατοχή τους ένα Tesla EV μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη του Supercharger αποσυνδέοντας και τα δύο και χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα CCS. Οι πρόσφατες αλλαγές στην εφαρμογή της Tesla φαίνεται να υποδηλώνουν ότι σύντομα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει η λύση Supercharger στη Βόρεια Αμερική.

Δείτε επίσης: Tesla: Βίντεο που προωθούσε το Autopilot ήταν σκηνοθετημένο

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι η έναρξη της συμβατότητας CCS είναι επικείμενη, με τους παρατηρητές να σημειώνουν την παρουσία της σε ορισμένους σταθμούς Supercharger, για παράδειγμα στο σταθμό Hawthorne της Τesla στο Λος Άντζελες.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να εξετάσετε τον κοντινό σας Supercharger και να εντοπίσετε αν έχει προστεθεί ένα Tesla Magic Dock.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS