ΑρχικήinetVolta trucks: Έσοδα άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία

Volta trucks: Έσοδα άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία

Με την έναρξη της παραγωγής το επόμενο τρίμηνο, η νεοσύστατη εταιρεία εμπορικών EV Volta Trucks ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έχει εξασφαλίσει παραγγελίες για περισσότερα από 300 από τα ισχυρά αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά Volta Zero. Οι εξασφαλισμένες παραγγελίες για το 2023 στην Volt Trucks αποτελούν σημαντικό μέρος των στόχων παραγωγής της, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των πελατών και προκαλώντας ενθουσιασμό, καθώς σύντομα αναμένεται η αρχική παράδοση οχημάτων EV και η επέκταση σε άλλες αγορές.

Δείτε επίσης: Amazon: 1000+ ηλεκτρικά φορτηγά της Rivian παραδίδουν πακέτα
Volta trucks

Με έδρα το Λονδίνο, η Volta Trucks είναι μια νεοσύστατη εμπορική επιχείρηση με ηλεκτροκίνητα φορτηγά που παρέχει “φορτηγά ως υπηρεσία” (TaaS). Από την ίδρυσή της το 2019, η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στο σχεδιασμό και τη δημιουργία του πρώτου της επαγγελματικού φορτηγού: το Volta Zero. Αυτό το όχημα ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα, αλλά έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια περίπλοκη πραγματικότητα.

Το Zero, το ηλεκτρικό φορτηγό 16 τόνων της Volta, είναι η πρώτη από τις τέσσερις νέες ποικιλίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το 2025. Εν τω μεταξύ, η Volta επικεντρώνεται στην επίτευξη παραγωγής μεγάλης κλίμακας του εμβληματικού της μοντέλου, ενώ παράλληλα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό της.

Το περασμένο φθινόπωρο, τα πρωτότυπα των ηλεκτρικών φορτηγών της Volta Zero υποβλήθηκαν σε δοκιμές υπό απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες και αμέσως μετά λάβαμε την είδηση ότι το πρώτο Zero είχε συναρμολογηθεί στο εξωτερικό. Αυτό σηματοδότησε την έναρξη της τελευταίας φάσης πριν από την έναρξη της εμπορικής παραγωγής αυτού του μοντέλου 16 τόνων!

Δείτε ακόμα: Volkswagen: Από το 2033 μόνο ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη
Έσοδα

Το Volta Zero είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ανάγκες διανομής. Έχει εμβέλεια πάνω σπό 100 μίλια με μία μόνο φόρτιση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μικρότερες διαδρομές στην πόλη. Το φορτηγό έχει επίσης χαμηλό κέντρο βάρους, καθιστώντας το ασφαλέστερο στην οδήγηση από τα παραδοσιακά πετρελαιοκίνητα φορτηγά. Επιπλέον, διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής που επιτρέπει στους διαχειριστές στόλου να παρακολουθούν τα φορτηγά τους σε πραγματικό χρόνο και να παρακολουθούν την απόδοση των οδηγών. 

Με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, η Volta Trucks έχει ήδη συγκεντρώσει παραγγελίες πελατών αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα το πρωί, η Volta Trucks δήλωσε ότι η ζήτηση για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών της ήταν τόσο μεγάλη που όλες οι προγραμματισμένες αρχικές θέσεις παραγωγής έχουν ήδη καλυφθεί!

Μέσω της απόκτησης αυτών των παραγγελιών πελατών, η Volta προβλέπει μια εκπληκτική εισροή εσόδων συνολικού ύψους άνω των 85 εκατομμυρίων ευρώ (92 εκατομμύρια δολάρια)! Ο διευθύνων σύμβουλος της Volta Trucks, Essa Al-Saleh, τόνισε με υπερηφάνεια το ανερχόμενο βιβλίο παραγγελιών της εταιρείας σε πρόσφατη δήλωσή του.

Δείτε επίσης: Audi: Όλα τα εργοστάσια της θα παράγουν μόνο ηλεκτρικά οχήματα

Η Volta ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι το εργοστάσιό της στο Steyr της Αυστρίας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην πρόσφατη αύξηση της ζήτησης των πελατών της. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Volta σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις ηλεκτρικών φορτηγών στις ΗΠΑ έως το 2024. Για να αρχίσει αυτή η διαδικασία, θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος στο Λος Άντζελες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS