ΑρχικήUpdatesiOS 16.3 update: Διορθώνει το "Find My" στο CarPlay

iOS 16.3 update: Διορθώνει το “Find My” στο CarPlay

Τη Δευτέρα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.3 στο κοινό και είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά! Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε κλειδιά ασφαλείας για το Apple ID σας, το οποίο ήταν ένα χαρακτηριστικό που περίμεναν με ανυπομονησία οι χρήστες. Επιπλέον, υπάρχει επίσης υποστήριξη για το HomePod 2 και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων, όπως αυτή που αντιμετώπισε ένα ενοχλητικό πρόβλημα του CarPlay. Αυτή η ενημέρωση υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τις συσκευές μας, οπότε μην περιμένετε άλλο – αναβαθμίστε το λογισμικό σας σήμερα!

Δείτε επίσης: Το Twitter Blue είναι πλέον διαθέσιμο σε Android στην ίδια τιμή με το iOS

iOS 16.3 update: Διορθώνει το “Find My” στο CarPlay

Δείτε επίσης: Twitter: Δίνει ιδιαίτερη σημασία στους σελιδοδείκτες στο iOS

Πέρυσι, η αρχική παρουσίαση του iOS 16 παρουσίασε πλήθος σφαλμάτων όσον αφορά την ενσωμάτωση του Siri με το CarPlay. Παρόλο που ορισμένα αντιμετωπίστηκαν σε επόμενες ενημερώσεις, όπως το iOS 16.1 και 16.2, αρκετά παρέμειναν άλυτα μέχρι τώρα – συν το ότι από τότε έχουν προκύψει νέα ζητήματα.

Ένα σφάλμα εμπόδιζε το Siri στο CarPlay να συνδυάζεται με το Find My, και αν ζητούσατε από το Siri να εντοπίσει κάποιον μέσω της εφαρμογής κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής με το αυτοκίνητο, θα απαντούσε ότι δεν μπορούσε. Αυτή ήταν μια αλλαγή σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις iOS, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να ζητούν τις βασικές εντολές Find My Siri κατά την οδήγηση.

Δείτε επίσης: iOS 16.3: Προσφέρει υποστήριξη για Hardware security keys

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση iOS 16.3 με σκοπό να επιλύσει ένα μυστηριώδες ζήτημα που αφορά την αλληλεπίδραση της Siri με το CarPlay. Αν και η εξήγησή τους ήταν αρκετά ασαφής, δηλώνοντας απλώς ότι “τα αιτήματα της Siri στο CarPlay ενδέχεται να μην κατανοούνται σωστά”, αυτή η ασάφεια άφησε πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς εννοούσαν με αυτή τη δήλωση.

Όπως εντοπίστηκε στο Reddit και επιβεβαιώθηκε από το 9to5Mac, το iOS 16.3 περιλαμβάνει πράγματι μια επιδιόρθωση για τη χρήση της λειτουργίας Find My της Apple κατά την οδήγηση. Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τη Siri πού βρίσκεται κάποιος και ο βοηθός θα απαντήσει σωστά με την τοποθεσία αυτού του ατόμου. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από το εάν αυτό το άτομο έχει συμφωνήσει να μοιραστεί την τοποθεσία του μαζί σας μέσω του Find My.

iOS 16.3 carplay

Αυτή είναι μια μικρή αλλά χρήσιμη επιδιόρθωση για τους χρήστες του CarPlay. Η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το Find My κατά την οδήγηση είναι πολύ χρήσιμη για να γνωρίζουμε εάν άλλα άτομα είναι καθ’ οδόν έχουν ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS