ΑρχικήinetΣτο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Στο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Μετά από μήνες δοκιμών, το Netflix βρίσκεται τελικά στα πρόθυρα να φέρει επανάσταση στο τι σημαίνει να παρακολουθείς τηλεόραση – εισάγοντας live shows και περιεχόμενο απευθείας στο σαλόνι σου. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε ψυχαγωγία μέσω βίντεο!

Δείτε επίσης: Netflix: Σύντομα δε θα μπορείτε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας

live shows Netflix
Στο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Ο Kasey Moore του What’s on Netflix εντόπισε μια δοκιμαστική σελίδα του Netflix στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, με την ένδειξη “Watch Live Streaming OAD Test Title 14”. Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ωστόσο ήταν σε απευθείας σύνδεση για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να ευρετηριαστεί από τους ανιχνευτές ιστού – εμφανίζεται επίσης στις αναζητήσεις του DuckDuckGo. Αυτή η περιγραφή μοιάζει με τη σύνοψη του Lockwood & Co., μιας επερχόμενης σειράς που θα ξεκινήσει αργότερα τον Ιανουάριο στο Netflix.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους;

Φαίνεται ότι το Netflix δοκιμάζει επί του παρόντος πώς θα ενσωματώσει περισσότερο live περιεχόμενο στην πλατφόρμα streaming του. Αυτό αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022, όταν το Deadline ισχυρίστηκε ότι η ιδέα του live video στο Netflix ήταν ακόμα στην αρχή. Λίγες ημέρες αργότερα, το ίδιο το Netflix επιβεβαίωσε και αυτή την ιδέα και δήλωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αφιερώματα stand-up comedy ή για οποιοδήποτε άλλο είδος μέσων που θα ευδοκιμούσαν σε περιβάλλον πραγματικού χρόνου.

Το Netflix αγκάλιασε πρόσφατα την ιδέα του live περιεχομένου και άφησε να εννοηθεί ότι θα μεταδίδονται comedy specials, ενώ είναι επίσης εύκολο να καταλάβει κανείς πώς η αθλητική κάλυψη θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτή τη νέα λειτουργία. Άλλες πλατφόρμες streaming έχουν πάρει δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια, όπως το Friday Night Baseball του MLB στο Apple TV+ και το NFL Thursday Night Football στο Amazon Prime. Η NBCUniversal, η οποία έχει ήδη τα δικαιώματα των ΗΠΑ για τη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποίησε τη ζωντανή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων για να ενισχύσει την υπηρεσία streaming Peacock.

Με αυτά τα παραδείγματα κατά νου, η εισβολή του Netflix στο live περιεχόμενο φαίνεται ακόμη πιο ελπιδοφόρα!

Δείτε επίσης: Netflix: Μπορεί να σας χρεώνει επιπλέον χρήματα κάθε μήνα

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη οριστικό χρονοδιάγραμμα, φαίνεται ότι το live περιεχόμενο στο Netflix μπορεί να γίνει σύντομα διαθέσιμο.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS