ΑρχικήinetiPhone του 2007 σε δημοπρασία - Αναμένεται να φτάσει $ 50.000

iPhone του 2007 σε δημοπρασία – Αναμένεται να φτάσει $ 50.000

Ένα σφραγισμένο αυθεντικό iPhone του 2007 (iPhone πρώτης γενιάς) βγήκε σε δημοπρασία αυτή την Πέμπτη, και εκτιμάται ότι θα μπορούσε να πωληθεί ακόμα και 50.000 δολάρια.

iPhone 2007 πρώτης γενιάς

Το πρώτο iPhone της Apple πωλούνταν για 599 δολάρια πίσω στο 2007. Κυκλοφόρησε με οθόνη 3,5 ιντσών και κάμερα 2 MP και είχε δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου: 4GB ή 8GB. Είχε σύνδεση στο διαδίκτυο και αποκλειστική πρόσβαση στο iTunes, ενώ δεν υπήρχε κατάστημα εφαρμογών. Επίσης, λειτουργούσε σε δίκτυο 2G.

Δείτε επίσης: Facebook: Αδειάζει σκόπιμα τη μπαταρία σε Android και iPhone

Η tattoo artist, Karen Green, είχε λάβει ως δώρο αυτό το iPhone (έκδοση των 8 GB) και δεν το άνοιξε ποτέ, όπως ισχυρίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “The Doctor & The Diva” το 2019. Ένας εκτιμητής της εκπομπής είπε ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να πωληθεί για 5.000 δολάρια εκείνη την εποχή.

Στη συνέχεια, ένα ακόμα σφραγισμένο iPhone του 2007, όπως αυτό της Green, πουλήθηκε για 39.000 δολάρια σε δημοπρασία μέσω της LCG Auctions, η οποία έληξε τον Οκτώβριο. Το τηλέφωνο της Green βρίσκεται επίσης στη λίστα του εν λόγω οίκου δημοπρασιών με τις προσφορές να ξεκινούν από το εκπληκτικό ποσό των 2.500 δολαρίων.

iPhone δημοπρασία

Δεν μας κάνει εντύπωση που υπάρχουν άνθρωποι (συλλέκτες) που είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα αυθεντικό iPhone του 2007.

Δείτε επίσης: Apple: Γνωρίστε την επόμενη γενιά λειτουργιών για iPhone και iPad

Το iPhone έφερε επανάσταση στη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, επηρεάζοντας την επικοινωνία και τις πληρωμές, βελτιώνοντας τις εργασίες και τον τρόπο λήψης φωτογραφιών, επηρεάζοντας ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους. Η εισαγωγή του στην αγορά εξάλειψε δεκάδες βιομηχανίες, όπως οι βιντεοκάμερες, τα MP3 players και τα flip phones, αλλά δημιούργησε χώρο για πολλές νέες τεχνολογίες.

Μιλώντας στην ετήσια έκθεση Macworld της Apple το 2007, το τότε αφεντικό της Apple, Steve Jobs, άνοιξε την παρουσίασή του για το πρώτο iPhone λέγοντας: “Θα γράψουμε ιστορία μαζί σήμερα“. Δεν δίστασε να ονομάσει το νέο smartphone ένα “επαναστατικό κινητό τηλέφωνο” που θα συνδυάσει iPod, τηλέφωνο και αυτό που ονόμασε “Internet communicator”.

Είναι άσχημα εκεί έξω σήμερα“, είπε ο Jobs για τους mobile Web browsers. “Είναι μια πραγματική επανάσταση να φέρνει κανείς την πραγματική περιήγηση στο Web σε ένα τηλέφωνο“.

Δείτε επίσης: iPhone 14 Crash Detection: Οι ψευδείς κλήσεις δημιουργούν πρόβλημα στην Ιαπωνία

Το αρχικό iPhone του 2007 ήταν πραγματικά επαναστατικό όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και η κληρονομιά του είναι ακόμη και σήμερα αισθητή σε όλους τους τομείς της κινητής τεχνολογίας! Από τα smartphones μέχρι τα tablets και τα smartwatches – έχουμε δει απίστευτη ποσότητα καινοτομίας από τότε, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμβληματική συσκευή της Apple!

Οι λάτρεις της Apple και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου για να υποβάλουν προσφορά για το σφραγισμένο iPhone πρώτης γενιάς.

Πηγή: edition.cnn.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS