ΑρχικήReviewsViper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!

Viper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!

Ζήστε την εμπειρία της αστραπιαίας ταχύτητας με το ποντίκι Razer Viper Mini Signature Edition, σε τιμή μόλις $280!

Σήμερα, η Razer παρουσίασε το Viper Mini Signature Edition: το ελαφρύτερο ποντίκι gaming μέχρι σήμερα. Με βάρος 49 γραμμάρια, είναι 16% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας – το Viper V2 Pro – και εύκολα ένα από τα πιο ελαφριά ποντίκια σήμερα από έναν μεγάλο κατασκευαστή.

Δείτε επίσης: SlimBlade Trackball Pro: Το νέο ασύρματο ποντίκι της Kensington

Viper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!
Viper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!

Για να δημιουργήσει ένα ποντίκι gaming που ξεπερνά τα τρέχοντα σχέδια, ο επικεφαλής βιομηχανικού σχεδιασμού της Razer, Charlie Bolton, επιδίωξε να χρησιμοποιήσει ένα υλικό με απαράμιλλη αναλογία αντοχής προς βάρος. Αφού ερεύνησε τα πλαστικά, τα ανθρακονήματα και ακόμη και το τιτάνιο ως πιθανές επιλογές, η ομάδα αποφάσισε για το κράμα μαγνησίου λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών του. Το προϊόν που προέκυψε διαθέτει έναν εξωσκελετό κατασκευασμένο από αυτή τη μεταλλική ένωση – κυρίως μοιάζει με το SteelSeries Aerox 3 Wireless στη μορφή, αλλά προσφέρει αυξημένες δυνατότητες λόγω της ημι-κοίλης εσωτερικής δομής του.

Το καινοτόμο ποντίκι της Razer, Viper Mini Signature Edition, είναι εξοπλισμένο με την ισχυρή ασύρματη τεχνολογία του, τον οπτικό αισθητήρα Focus Pro 30K και το HyperPolling Wireless με ρυθμό 4000Hz. Επιπλέον, διαθέτει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας που μπορεί να φτάσει έως και 60 ώρες με μία πλήρη φόρτιση με USB-C σε λιγότερο από 90 λεπτά. Και σαν επιστέγασμα, κάθε αγορά συνοδεύεται από ένα προ-συνδεδεμένο dongle USB για την ευκολία σας! Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό, αυτό θα είναι ένα από τα πιο αποδοτικά ενσύρματα ποντίκια της Razer μέχρι στιγμής!

Δείτε επίσης: Αναφορά: Η Apple θα φέρει Mac με οθόνη αφής το 2025

Viper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!
Viper Mini Signature Edition: Το πιο ελαφρύ ποντίκι της Razer!

Το νέο ποντίκι παρουσιάζεται σε ένα κομψό κουτί που περιέχει το dongle, τα γυάλινα πόδια, διάφορα tape grips και πανιά καθαρισμού. Μπορείτε να αποκτήσετε την συσκευή για μόλις 280 δολάρια ΗΠΑ ή 320 ευρώ, ξεκινώντας από τις 8PM PST στις 11 Φεβρουαρίου 2023 – διαθέσιμο πρώτα στην επίσημη ιστοσελίδα της Razer.

Συνολικά, το νέο Razer Viper Mini Signature Edition είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που θέλουν ένα ελαφρύ ποντίκι που προσφέρει κορυφαία απόδοση και ακρίβεια μαζί με μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS