ΑρχικήReviewsVINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ

VINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ

Η IKEA δημιούργησε το VINDSTYRKA, μια υπέροχη συσκευή που σας βοηθάει να διατηρείτε καθαρό τον αέρα του χώρου σας!

Η ΙΚΕΑ έχει ήδη δώσει μια πρακτική λύση για καλύτερη ποιότητα αέρα με το τραπεζάκι της που λειτουργεί και ως καθαριστής αέρα, αλλά τώρα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να μετράμε την πραγματική καθαριότητα του περιβάλλοντός μας. Με αυτή τη συσκευή εγκατεστημένη στην κατοικία σας θα είστε σε θέση να εντοπίσετε αν κάποια από τις καθημερινές σας δραστηριότητες προκαλεί ασθένεια ή δυσφορία – ώστε να μπορείτε να λάβετε μέτρα για να το διορθώσετε!

Η πρόσοψη της κομψής συσκευής VINDSTYRKA είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη οθόνη, που σας επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα και αποτελεσματικά την ποιότητα του αέρα του σπιτιού σας.

Δείτε επίσης: Sonos Symfonisk: Το νέο φωτιστικό-ηχείο της IKEA των 260$

VINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ
VINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ

Επιπλέον, όταν συνδέεται με το smart hub DIRIGERA της Matter, μπορείτε να το βλέπετε από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Home ή ακόμα και με την ενσωμάτωση Google Assistant / Amazon Alexa ή Apple HomeKit.

Το VINDSTYRKA είναι το τέλειο εργαλείο για να εξασφαλίσετε τη φρεσκάδα του σπιτιού σας. Παρακολουθεί και εμφανίζει τα σωματίδια (PM2.5), την υγρασία, τη θερμοκρασία, τα επίπεδα πτητικών οργανικών ενώσεων (TVOC) με ένα σύστημα αξιολόγησης: πράσινο για καλή ποιότητα αέρα, κίτρινο για ικανοποιητική ποιότητα αέρα, κόκκινο για κακή/ανθυγιεινή ποιότητα αέρα – όλα στην οθόνη!

Το Vindstyrka στέκεται μόνο του ως εργαλείο παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα, αλλά η σύνδεσή του με το smart home hub Dirigera της ΙΚΕΑ ξεκλειδώνει τις μέγιστες δυνατότητές του. Μέσω της εφαρμογής της εταιρείας, μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε το εσωτερικό σας περιβάλλον και να βάλετε το μόνιτορ να ελέγχει άλλα κομμάτια εξοπλισμού. Για παράδειγμα, εάν ανιχνευθούν υψηλά επίπεδα ρύπων στον αέρα, τότε η συσκευή αυτή θα μπορούσε να αυξήσει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα στο Starkvind purifier για να μειώσει τη συγκέντρωσή τους.

VINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ
VINDSTYRKA: Η νέα συσκευή air purifier της ΙΚΕΑ

Δείτε επίσης: Γιατί η Ikea θέλει να μηνύσει έναν developer παιχνιδιού επιβίωσης σε κατάστημα επίπλων;

Από τον Απρίλιο, το Vindstyrka θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές της ΙΚΕΑ. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα την ακριβή τιμή του, αλλά αυτή η λειτουργία είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ πιο οικονομική από τις πολυτελείς συσκευές παρακολούθησης ποιότητας του αέρα, όπως το View Plus της Airthings που κοστίζει 299 δολάρια και παρακολουθεί επίσης το διοξείδιο του άνθρακα, το ραδόνιο και την πίεση του αέρα.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS