ΑρχικήinetChatGPT: Εκατομμύρια άτομα στη λίστα αναμονής του Bing

ChatGPT: Εκατομμύρια άτομα στη λίστα αναμονής του Bing

Η Microsoft λέει ότι πλέον “πολλά εκατομμύρια” άτομα βρίσκονται στη λίστα αναμονής του Bing Chat που υποστηρίζει το ChatGPT — από λίγο περισσότερο από ένα εκατομμύριο πριν από λίγες ημέρες.

chatgpt bing

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Bing, η οποία τροφοδοτείται από το μεγάλο γλωσσικό μοντέλο GPT-3 του OpenAI και τη βελτιωμένη λειτουργία ChatGPT. Με αυτή την ενημερωμένη τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μια πιο αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη εμπειρία στο Bing.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Πώς το χρησιμοποιούν 10 διαφορετικές βιομηχανίες;

Μέσα σε λίγες ημέρες, περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα είχαν ήδη εγγραφεί στη λίστα αναμονής. Ο Yusuf Mehdi, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft και υπεύθυνος μάρκετινγκ καταναλωτών, ανέφερε μάλιστα ότι πλέον “πολλά εκατομμύρια” έχουν εγγραφεί στη λίστα αναμονής! 

Το Bing Chat βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση μιας περιορισμένης δημόσιας προεπισκόπησης, με τους δοκιμαστές να έχουν ήδη αποκαλύψει την κωδική του ονομασία “Sydney” και να ανακαλύπτουν τους πολυάριθμους κανονισμούς που το ελέγχουν. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι επωφελήθηκαν για να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας αυτού του chatbot.

Δείτε επίσης: Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

Ο Mehdi πρόσφερε επίσης μερικές συμβουλές για τους θαυμαστές για να προηγηθούν στη λίστα αναμονής. “Βασικά, εγκαταστήστε το Edge και κάντε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και κάντε το Bing την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Επίσης, εγκαταστήστε την εφαρμογή Bing Mobile.”

Σύμφωνα με τον Mehdi, θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν το Bing και τον Edge ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και πρόγραμμα περιήγησης και την εφαρμογή Bing Mobile εγκατεστημένη για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μετά από μια εξαντλητική μάχη 14 ετών, η μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft αρχίζει επιτέλους να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Το Bing κυκλοφόρησε το 2009, μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του Google Search και με τα χρόνια ήταν το μοναδικό προϊόν της Microsoft που λάτρευαν να μισούν οι επενδυτές. Ωστόσο, τώρα, λόγω κυρίως της επιτυχίας της ανανέωσης του 2020, φαίνεται ότι οι καιροί αλλάζουν για το Bing!

Ο Mehdi παρέμεινε μυστικοπαθής σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική προεπισκόπηση, αλλά αποκάλυψε ότι η Microsoft δοκιμάζει την ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης Bing με άτομα σε 169 χώρες. Τόνισε επίσης πόσο ενθουσιώδεις είναι οι χρήστες σχετικά με τις νέες δυνατότητες και παρατήρησε “το υψηλό επίπεδο δέσμευσης που δημιουργείται από χαρακτηριστικά αιχμής όπως το Chat”.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS