ΑρχικήinetΤο Paramount+ έφτασε τους 56 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Paramount+ έφτασε τους 56 εκατομμύρια συνδρομητές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη μεγάλη συγχώνευση των Showtime και Paramount+, η Paramount δημοσίευσε σήμερα τα τριμηνιαία της αποτελέσματα, υπερηφανευόμενη για μια αξιοσημείωτη επιτυχία. Οι αριθμοί των συνδρομητών εκτοξεύτηκαν από 46 εκατομμύρια σε 56 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε ένα μόνο τρίμηνο!

Παρά το γεγονός ότι η Paramount+ δεν πέτυχε τις προσδοκίες των αναλυτών για προσθήκη 10 εκατομμυρίων συνδρομητών, κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την πρόβλεψη με μια εντυπωσιακή καθαρή προσθήκη 10,8 εκατομμυρίων συνδρομητών στα direct-to-consumer (DTC) subs – συμπεριλαμβανομένων των Showtime, BET+ και Noggin – ανεβάζοντας τη συνολική πελατειακή βάση της εταιρείας στα 77 εκατομμύρια.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Η δωρεάν υπηρεσία streaming Pluto TV που υποστηρίζεται από διαφημίσεις της Paramount σημείωσε αύξηση στους παγκόσμιους μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ανεβάζοντας το νέο της σύνολο σε 78,5 εκατομμύρια. Το Rival Tubi, από την άλλη πλευρά, έχει μόνο 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Τα πιο σημαντικά νέα του τριμήνου για το Paramount+ ήταν η ανακοίνωση ότι, αργότερα μέσα στην χρονιά, θα ενσωματώσει το Showtime στην πλατφόρμα του.

Επίσης, η εταιρεία δήλωσε ότι οι μηνιαίες χρεώσεις της βαθμίδας Paramount+ Premium θα αλλάξουν από 9,99 δολάρια σε 11,99 δολάρια, λόγω της ενσωμάτωσης του νέου περιεχομένου του Showtime. Η βαθμίδα Essential θα κοστίζει πλέον στους πελάτες συνολικά 5,99 δολάρια το μήνα αντί για την προηγούμενη τιμή των 4,99 δολαρίων/μήνα – αν και αυτό δεν θα περιλαμβάνει την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη προγραμμάτων του Showtime. Οι υπάρχοντες και οι νέοι πελάτες θα δουν τις αλλαγές στις τιμές όταν το Paramount+ με το Showtime κυκλοφορήσει στις αρχές του τρίτου τριμήνου του 2023.

Δείτε επίσης: FuboTV: Η διακοπή του World Cup streaming οφείλεται σε κυβερνοεπίθεση

Paramount+ συνδρομητές

Αφού ο διευθύνων σύμβουλος Bob Bakish ανακοίνωσε τα σχέδια τον Δεκέμβριο, οι πελάτες περίμεναν αύξηση των τιμών.

Δείτε επίσης: SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Ως αποτέλεσμα της ενοποίησης, η εταιρεία προειδοποίησε τους επενδυτές ότι αναμένει μείωση των συνολικών συνδρομητών το 1ο τρίμηνο του 2023, καθώς η βάση συνδρομητών Showtime περιλαμβάνει συνδρομητές που χρησιμοποιούν το πακέτο Paramount+ και Showtime, που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, ή συνδρομητές και στις δύο υπηρεσίες steaming ξεχωριστά.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS